Bara panga på

I snitt har varje amerikan ett skjutvapen. På 100 amerikaner finns det 90 skjutvapen, och i de 100 finns alltså även bebisar osv medräknade. Det är inte så underligt att man skjuter ihjäl varandra friskt. I Sverige är siffran bara en tredjedel, det finns 31 vapen på 100 innevånare. Detta placerar oss på åttonde plats bland de undersökta länderna. Och i de 31 vapnen är en mycket stor andel jaktvapen. Svensken är ett jagande folk. I USA handlar det mycket ofta om helt vanliga handvapen. Ännu ett bevis för att amerikanen är knäpp!

Det står nu klart att Lars Leijonborg stannar kvar i regeringen. Han kommer dock att flyttas ner ett pinnhål, medan Jan ”skoltalibanen” Björklund blir departementschef. Det måste vara skönt att plötsligt bli chef över sin tidigare chef, alternativt få sin tidigare underlydande som chef. Kan bli intressant och följa hur det går när Lars Leijonborg glömmer att det inte är han som är chef längre.

Visste ni att EU är en humorns utpost? EU-parlamentet har krävt att postmonopolen inom EU ska vara avskaffade senast den 31 december 2010. Sverige tillhör (som vanligt) de länder som varit snabba med att lyda påbuden från Bryssel och har sedan länge avskaffat postmonopolet. Det humoristiska är att i EU-debatten har Sverige framhållits som ett bra exempel på avregleringen. Skulle City Mails inträde på marknaden ses som något positivt. HAHAHA! Dom är allt roliga de dom EU-byråkraterna.

Folkomrösta om EU-fördraget

Och på tal om EU. När SIFO frågade svenskarna om dom anser att vi ska folkomrösta om det nya EU-fördraget eller om vi ska överlåta på Riksdagen att fatta beslut, så säger 67 procent att det ska genomföras en folkomröstning medan bara 29 procent anser att riksdagen ska fatta beslutet utan att fråga folket. Men, det kommer inte att bli någon folkomröstning. För det vågar man inte. KRÄV FOLKOMRÖSTNING OM EU:S NYA GRUNDLAG!

Lars Danielsson har skrivit en bok om hur det har varit. Han berättar där om hur fotografer, när drevet var som värst, fotograferade in i hans bostad genom brevinkastet. Hur hans barn trakasserats osv. Det framgår också att det bland annat är Carl Bildt som låg bakom den falska ryktesspridningen om hans påstådda kärleksaffär. Och Carl Bildt har fortsatt med mobbningen. I dag sitter Lars Danielsson med hög lön och lägger patiens på sin UD-dator i väntan på att få arbetsuppgifter av Carl Bildt. Antingen anser Carl Bildt att Lars Danielsson är inkompetent och inte kan sköta ett jobb, och då ska han avskedas. Eller också utnyttjar man hans kunskap till något vettigt.

I morgon inleder Centern sin partistämma. Hahaha!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s