Med EU för aktivare barn

Folkomrösta om EU-fördraget

Ännu mer nyligen publicerad forskning visar att många färgämnen som används i t.ex. godis och drycker får barn till att bli överaktiva. Vill ni inte ha ett allt för livligt barnkalas och få bostaden riven så gäller det att inte bjuda ungarna på allt för mycket färgglatt godis. De här färgerna var förbjudna i Sverige tidigare eftersom misstankarna om giftigheten funnits länge. Och det har inte kunnat bevisas att dom var ofarliga. Men det svenska inträdet i EU tvingade oss att tillåta ämnena igen. Inom EU är det nämligen inte konsumentintressena som är de viktiga. Inom EU är det marknadens rätt att sälja produkter som dom vill som är det viktiga. Man kan också försöka se det positiva i det. Tack vare EU har vi fått mer färgglatt godis och samtidigt aktivare barn!

USA:s väldokumenterat intelligente president har varit i Australien där han besökt APEC-mötet. APEC är en samarbetsorganisation mellan länderna i Asien och Pacific. Han inledde sitt tal med att tacka österrikarna (austrians istället för australians) för att han blivit inbjuden till OPEC-mötet….. När han lämnade talarstolen var han nära att gå rakt ner i ett stort hål, men stoppades av andra mötesdeltagare – synd!

Folkpartiet har landsmöte och har valt ny ordförande i Jan ”skoltalibanen” Björklund som ska ersätta Lars ”I spy” Leijonborg. Vem bryr sig?

Av den senaste opinionsundersökningen kan man utläsa att Centerpartiets Stockholmssatsning har gett resultat. Centern har enligt denna hela 2% väljarstöd i Stockholm, vilket väl är en liten förbättring. Det hävdas dock ryktesvis att just i området kring Stureplan är partiet uppe i 6%. Ett litet tag till så kanske man kommer in i Stockholms kommunfullmäktige… Maud ”Margareth Thatcher” Olofsson uppges vara nöjd.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s