Turistparadiset Åstorp

Åstorp har tydligen helt plötsligt blivit ett populärt semestermål på hösten. Över 100 idioter från Hammarby i Fjollträsk, Köpenhamn i Danmark och från Helsingborg hade enligt rapporteringen träff nere på Södra industriområdet för att umgås i all vänlighet. Jag har lite svårt för att förstå vart dessa urblåsta neanderthalare gjort av sina grå celler. Antagligen glömde dom alla sina tre celler på toa. Hur som helst fyllde dom på häktena i hela Skåne och Blekinge. Släng ut om! Bygg en mur kring Fjollträsk och riv Öresundsbron!Jag har faktiskt svårt för att förstå vad som försiggår i de övre regionerna när man åker från Stockholm till Skåne för att i ett gäng slåss på en gata mot ett annat gäng.

Det har varit val i Polen. En av pajasbröderna Kaczynski fick sparken. Till och med polackerna fick nog av tvillingbrödernas ihärdiga kamp för att förvandla Polen till ett skämt i Europa. Valdeltagande blev mycket högre än normalt just tack vare alla polacker som ville bli av med Jaroslaw. Fast 55% är ju lågt för att vara en demokrati. Man kan undra om det ens är en demokrati när valdeltagande normalt ligger under 50%.

Däremot har schweizarna anledning att skämmas. Det högerextrema och främlingsfientliga SVP gick framåt ytterligare och befäste sin ställning som Schweiz största parti. Man skäms. Hoppas folk inte fortsätter att blanda ihop Schweiz och Sverige.

Kimmy hasar sig ner

Jag hörde förresten Förskingringsminister Mats Odell på radion i dag. Vad sade han egentligen?

Den tidiga kvällen har tillbringats i Klippan. Tegelbruksskolan (där Kimmy går) har haft invigning av sin nya klätterställning. Det har serverats grillad korv, tårta, spelats innebandy (ute) och det hela avslutades med hunduppvisning. Och naturligtvis provades den nya klätterställningen. Till och med Kimmy tog sig en tur i rutschkanan. Ett stort tack till alla personal på Träningsskolan för en trevlig afton (synd att det var kallt, men det är ju inte ert fel). Och även ett tack till vaktmästare som byggt, och som jag förstod det, även elever från närbelägna Tegelbruksskolan som hjälpt till med byggandet.

För de som inte känner till det så hör denna bloggs huvudsida hemma på ön Niue nere i Stilla Havet. Ja, egentligen inte, men NU-domänen hör ju hemma i Niue. Och försäljningen av domännamn är väl en del av inkomsterna för de ca 1500 innevånarna på ön. Tydligen ska en del av pengarna användas för att locka de 200 rökarna på ön att sluta. Dom ska få motsvarande 10.000 kronor var om dom slutar. Tänk att mina kronor jag betalar för swl.nu kan komma till så bra användning. Fimpa!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s