Stora framgångar för Sverigedemokraterna

Om Sverigedemokraterna egentligen rent politiskt opinionsmässigt faktiskt inte fått de framgångar dom hoppats (och räknat?) med, så har dom haft andra framgångar istället. Uppenbart är att Migrationsverket blivit infiltrerade av just sverigedemokrater. Nu senast ser jag att just Migrationsverket anser att det är säkert att utvisa barn till Irak i dag. Asylsökande barnfamiljer från Irak är det enligt Migrationsverket tryggt att utvisa till Bagdad. Man påstår att man har beaktat vad som är bäst för barnen och hävdar att detta innebär att det är helt OK starta reguljärt charterflyg till Bagdad med utvisade barnfamiljer. Fast jag undrar om inte medföljande personal fån Migrationsverket får risktillägg när dom följer med. Både FN:s UNHCR och Rädda Barnen står och ruskar på huvudet och undrar om man på Migrationsverket inte kan skilja på Irak och Island. Båda börjar ju på I!

Jag ser att Försvaret har kommit på hur man ska lösa de ekonomiska problemen. Senaste nytt är att Försvaret ska köpa 48 nya Super-JAS stridsflygplan! Och det är ju precis det som behövs. Fler stridsflygplan. Flygvapnet saknar ju plan. Ryktena om JAS-plan som går direkt från leverans till lagret är helt felaktiga. Ryktena om att man förtvivlat försöker sälja vidare eller hyra ut befintliga plan är våldsamt överdrivna. Flygvapnet behöver fler plan, så är det. Jag för min del tror att det handlar om att SAAB behöver sälja fler plan och man behöver uppgradera planen för att dom ska passa in i NATO. Vi är inte medlemmar, men……. Kan man bli tokig av mindre?

I USA har tre polismän som med 50 skott sköt ihjäl en obeväpnad (svart) man friats i domstolen. Dom sköt väl i självförsvar, och glömde att sluta skjuta! Vad är det för samhälle, om man inte ska få skjuta sönder svartingarna ordentligt….?

För övrigt ser jag att bråken efter fotbollsmatchen mellan AIK och Djurgården skylls på vakterna. Det var dom som bråkade!? Jaha….

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s