Kvinnor är korkade

Jag hörde på radion i morse ett längre inslag om att försäljningen av läkemedel mot svampinfektion i underlivet har ökat kraftigt. Vad det handlar om är att tjejer i dag får ständiga infektioner som återkommer hela tiden. Och ett huvudskäl till detta är trams som att ständigt raka bort busken och sedan bära stringtrosor. Det finns ett skäl till att kvinnan (och mannen) fått hårbeklädnad just där. Att raka bort det hela bara för att se ut som en tolvåring är rent vansinne. Ännu ett bevis för kvinnlig fåfänga – på gränsen till dumhet! Män tänder på kvinnor, inte på barn. Det är bara sjuka pedofiler som tänder på barn.

Dopningsskandalerna inom cykelsporten fortsätter. I dagens Aftonbladet läser jag om att den danska olympiska kommittén stängt av en av de OS-uttagna från OS-deltagande. Det är mountainbike-cyklisten Peter Riis som fastnat i en dopningskontroll. Som vanligt handlar det om epo-dopning. Finns det verkligen någon som tar fuskandet inom cykelsporten på allvar. Rapporteringen från cykeltävlingar borde ske i den medicinska pressen, inte på tidningarna sportsidor.

Och sedan ser jag att motståndet på Irland mot Lissabonfördraget har ÖKAT sedan folkomröstningen. EU-pamparnas motvilja att acceptera irländarnas åsikt har övertygat ännu fler irländare till att stödja Nej-sidan. Regeringspartiet riskerar att förlora nästa val som en ren protest om man kör över folket och skriver på ändå.

För övrigt orkar jag inte mer. Temperaturen är cirka 10 grader för hög. När man har omkring 25 grader inomhus (på skuggsidan) och det är 10 grader mer utanför då är det olidligt. Jag kan inte förstå hur någon kan tycka att detta är ”härligt sommarväder”. När tidningarna har rubriker som: ”det härliga sommarvädret fortsätter” så överväger jag att säga upp prenumerationen.

Och därmed tar inspirationen till ytterligare kommentarer slut. Alla ni som tycker jag är för långrandig kan ju passa på och glädjas åt värmen som gör att jag blir mindre långrandig!

5 kommentarer

Under Okategoriserade

5 svar till “Kvinnor är korkade

  1. Män gillar renrakade kvinnor. Så är det, tyvärr. Att en och annan inte gör det, spelar ingen roll.Kom in till mig och drick en MUMLAN!

  2. kan det inte vara så att cykelsporten genomför mest och hårdaste dopingtester och att de inom andra sporter kommer undan. Eller tror du att de som cyklar är särskilt benägna att dopa sig? Jag tror inte det, tänk om de skulle testa alla amerikanska friidrottare under träningssäsong, ojojoj då skulle vi inte få se en enda amerikan under OS så det vågar de inte göra. Jag tror att cykelsporten satsar hårdast på att bli ren. Precis som tyngdlyftning gjorde tidigare.

  3. Kära Mumlan, kan det vara så illa att även män är korkade? Eller rädda för att få hårstrån i munnen? Eller pedofiler hela bunten?

  4. Jojo

    Män är lika korkade som tjejer då de ofta tjatar om att tjejer ska va rakade hit och dit. Tjejer ska raka benen, tjejer ska raka sig överallt. Jag tycker det är sjukt.

  5. Gud så trist. Åk till nordligaste Norrland om du inte vill ha den här underbara värmen. Där suckar och puhar de när termometern når 15 grader.Och ang hår: ANSAT är inne och har så varit i många år.Att ”ansa busken” är för många väldigt naturligt. Men man behöver ju inte ta bort ALLT. Man kan styla det.Och sen – ja jag hatar också stringtrosor:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s