Kvinnor är korkade – del två

Jag hörde i går på nyheterna att medan många sjukdomar minskar bland kvinnor så ökar lungcancern. I dag dör fler pga lungcancer än bröstcancer. Ett resultat av alla de korkade tjejer som röker. I dag är det fler kvinnliga rökare än manliga. Finns det något mer avtändande än att se en snygg tjej hiva fram en cigg och tända denna. Den enda som tänder på det är ciggen. Dom tänker inte ens så långt som näsan räcker.

Det där med korkade kvinnor som rubrik i går var ett lyckodrag. I varje fall om jag ville ha många läsare av bloggen. Sven Tyckers version på Aftonbladets blogg slog nytt besöksrekord. Första timmen efter att den lagts ut var det över 50 besökare. En MYCKET hög siffra för Sven Tycker. Så jag kör med en fortsättning i dag. Jag hoppas verkligen inte att någon våldsbenägen feminist tar mig på allvar? Den enda rubrik som skulle kunna klå denna om korkade kvinnor vore nog att utlova nakenbilder på Carola. Snuskhumrar som en massa karlar är!

Vem bestämmer i Sverige? Sverige eller EU?

Visste ni att Coca-Cola tillhör de stora bidragstagarna från EU:s jordbruksstöd. Dom använder ju socker i produktionen och får därför sockerbidrag. Visst är EU fantastiskt?

Reklamavbrotten på bio tenderar att bli längre och längre. Enligt en notis jag läser så har SF en regel om max 20 minuter reklam. Med tanke på hur lång tid det tar innan själva filmen börjar så undrar jag om de trailers som visas för kommande filmer ligger förutom de 20 minuterna. Dra igång reklamen innan utsatt tid så att man kan välja bara filmen! Fast då hävdar man väl att vi får betala mer för biljetten istället?

Det finns tillfällen när man kan glädjas över att företag redovisar förluster. Ryanair redovisade för senaste året upp röda siffror för första gången sedan bolaget börsnoterades. Nu beror väl detta huvudsakligen på att flyget i sin helhet har problem (vilket är bra i och för sig), och bara i liten omfattning på att kunderna insett att bolaget inte är seriöst.

Och slutligen noterar jag att danskens liberala inställning till alkoholkonsumtion och rökning är på väg att bli ett minne blott. Bland annat övervägs högre skatt på tobak, och att det bara ska få säljas på apotek. Även alkoholen kommer att få höjd skatt. Och kraftiga inskränkningar i var denna (och tobaken) får konsumeras. Dansken är tydligen på rätt väg – i motsats till Sverige!

2 kommentarer

Under Okategoriserade

2 svar till “Kvinnor är korkade – del två

  1. Ha, ha; ditt inlägg var ju riktigt roligt att läsa!Får väl kika in här emellan åt:)

  2. Jaa sen att största dödsorsaken även för kvinnor numera är hjärt-kärl-sjukdomar, det missade du?? Det beror på ”vällevnad” (vilket kontigt uttryck) alltså att vi äter alldeles fel och vräker i oss inte bara cigaretter utan även för mycket genom munnen och har slutat röra på oss…Vällevnad är väl konstigt uttryckt eftersom det drabbar mest dem som har sämst utbildning, som inte förstår att skydda sig mot all REKLAM och allt SKRÄP som ligger närmast kassorna i varje affär… Ja blanda inte in mig så mycket, Jag började röka när jag var 12, slutade när jag var 23. Sen testade jag övervikt i ca 15 år numera lever jag VÄL men sunt, blandar motion och sunt ätande men även onyttigt ibland.. ett glas vin då och då, men aldrig hela flaskan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s