Blondinbella – jag kommer (inte) att sakna dig

Allas vår egen favoritbloggare, Blondinbella (även känd under namnet Isabella Löwengrip), ska ta paus med bloggandet. Den officiella förklaringen är att hon måste få tid över till skolarbetet och att bearbeta den obehagliga händelse hon utsattes för under sommaren. Se’n finns det andra teorier varför det stora moderata affischnamnet tar paus. Ett skäl är att de sociala myndigheterna tagit kontakt med föräldrarna efter anmälan om allt för hög alkoholkonsumtion. Läser man bloggen från den blott 17-åriga textreklamens mästare så har hon kommit upp i ganska hög konsumtion på olika fester och partaj. Och det kan ju vara av intresse för polisen att utreda vilka langare som förser minderåriga i hennes kretsar med alkohol. Pappa säger: – ”Hela den här grejen känns löjlig. Isabella är 17 år och vi vet att hon kan hantera alkohol”. Dom brukar säga så föräldrar, men som 17-åring ska hon inte alls hantera alkohol. Enligt en amerikansk studie krymper hjärnan ju mer alkohol man dricker. Ingen alkohol – liten krympning, liten förbrukning – större krympning och stor förbrukning – mycket större krympning. Tänk på det Isabella!

Blondinbella knäpper upp

En annan teori om varför Blondinbella tar paus är att det egentligen bara är en reklamkupp för att få fler läsare till pojkvännens blogg. En tredje teori handlar om att hon helt enkelt tjänat tillräckligt med pengar för en tid, och kritiken mot den planerade ytterligare kommersialiseringen av bloggen blev för intensiv.

Visst heter väl tjejen Löwengrip, och inte Löwenbrip som det står på ett ställe på hennes blogg?

Hur djupt kan TV-producenterna sjunka i jakten på att till så billigt pris som möjligt locka så många intelligensbefriade tittare som möjligt? När man tittar på tablåerna, läser tabloidblaskornas bevakning eller tittar in på kanalernas hemsidor så blir man mörkrädd. Hade någon på den gamla goda tiden med TV-monopol berättat vad kvällarna skulle fyllas med i dag hade man sprungit och gömt sig. Jag vet inte vad som är mest skrämmande. Att så många idioter tittar på skiten? Att TV-cheferna inte skäms för vad dom erbjuder? Eller det faktum att (främst) våra kvällstidningar spelar med i spelet och dagligen fyller flera sidor med gratisreklam för möget? Begreppet offentlig förnedring har fått en dubbel mening. Senaste budet är att Kanal 5 (som väl leder kampen om titeln Svensk Slask Sändare Nummer Ett) tydligen ska göra en dokusåpa om hur Linda Rosing söker ny partner?! Nä, jag skämtar inte? Det är dags att anmäla sig som intressent – hur gör man? Linda har tydligen fått skriva på att inte skaffa någon annan sexpartner under tiden. Jag får frossbrytningar bara av tanken.

Slutligen noterar jag att den förnyade granskningen av blodproven från årets Tour de France inneburit att ännu en cyklist åkt fast för bloddopning. Är det NÅGON som har förtroende för cykelsporten?

3 kommentarer

Under Okategoriserade

3 svar till “Blondinbella – jag kommer (inte) att sakna dig

  1. Eller så är det så att hon flyttat sin blogg till Alex Shulmans 1000 apor:)Men det visste du kanske redan..

  2. Que

    Ja, visst har hon…:-)

  3. Unge herr Schulmans humor har jag aldrig förstått mig på. Han är ju till och med sämre än mig på att skämta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s