Mördandet fortsätter

Det israeliska mördandet av de som är instängda i världens största koncentrationsläger fortsätter. När detta skrivs har antalet döda i Gaza närmat sig 300, och många fler är skadade. Enligt rapporter från sjukhusen i Gaza är de flesta helt oskyldiga civila. Människor vars enda fel är att dom röstade på fel parti i valet. Ett val som gjorde att Hamas fick makten i Gaza. Något som sedan fick en stor del av världen att lyda Israel och USA och inleda en blockad av landet. Sedan valet har Israel blockerat införsel av mediciner, livsmedel och bränsle. Uppenbarligen med syfte att svälta ihjäl befolkningen som straff för att dom röstade fel och inte lyder Storebrors order. EU har ett mycket stort ansvar för vad som hänt eftersom man blint har lytt påbuden från Vita Huset och ställt upp på den blockad som beordrats. I Gaza (som är mindre än Öland) bor 1,5 miljoner människor instängda av Storebror Israel utan möjlighet att resa ut eller in. Utan möjlighet att importera eller exportera de varor som behövs. Är det någon som är förvånad över att det uppstår frustration? Israel måste omedelbart avbryta alla militära aktioner och istället börja tala med de som befolkningen i demokratiska val utsett att föra deras talan. Tyvärr talar det mests för ytterligare blodbad när israeliska trupper inom den närmaste tiden kommer att invadera Gaza på nytt. Allt, eftersom det är val i Israel och den sittande regeringen måste visa sig tuffa för att inte förlora valet. En valkampanj som uppenbarligen ska betalas med palestinska liv. SKÄMS!

Samtidigt som jag läser att antalet döda civila i Irak har minskat kraftigt det senaste åren ser jag att en bomb i Baghdad dödat 22. Allt positivt är relativt.

Och EU:s observatörer har framför oro för att Georgien dragit samman stora truppstyrkor vid gränserna till utbrytarrepublikerna Sydossetien och Abchasien.

Och jag fryser. Vintern är INTE min älsklingsårstid. Förutom att det är rent allmänt kallt och rälit så får jag allt mer ont i fingrarna när kylan kommer. Det är väl ett åldersymtom. Tur att det finns något som heter varma vantar och handskar.

Och där är det slut för i dag. Min ilska över israeliskt mördande har tagit bort all inspiration. Det är så väldigt förvånande att ett folk som judarna som under historiens lopp utsatts för så mycket kan behandla andra människor på detta viset.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s