I dag är det Världsdagen för flyktingar

I dag är det alltså Världsdagen för flyktingar. På det svenska Utvisningsdepartementet där vår Utvisningsminister Tobias Billström (m) sitter på den högsta stolen har man dock missförstått detta. Dom tror att det heter Världsdagen MOT flyktingar. Och det kan därför finnas anledning att påpeka att invandrare / flyktingar på sikt är en tillgång för Sverige. När rasister från t.ex. Sverigedemokraterna argumenterar räknar dom bara kostnader men inte inkomster. Ungefär som att vi svenskar skulle sluta få barn, för barn bara kostar i barnomsorg, förlorade arbetsinkomster, föräldrapenning, utbildningar osv osv. Men alltså glömma att sedan dom blivit vuxna genererar dom mer pengar till statskassan än vad dom kostat innan. Samma gäller invandring / flyktingar. Visst kostar dom när dom kommer. Men de flesta får faktiskt ett arbete så småningom och genererar inkomster. Invandringen går med vinst. Nyfödda barn tar många fler år innan dom börjar arbeta än invandrare. Vår Moderata Utvisningsminister (Migrationsminister heter det officiellt) tillhör däremot lägret som helst vill slänga ut så många som möjligt. Dom är ju ändå bara snyltare, lögnare och rent allmänt kriminella. Ut med dom verkar han resonera som!

Jag hade i går morse medan jag väntade på tåget på järnvägsstationen en liten diskussion med Åstorps förre moderata kommunalråd i en närbesläktad fråga. Nämligen om jordklotet kan föda en fortsatt snabbt växande befolkning. Eller om världen kanske (på kinesiskt vis) kanske måste införa någon form av barnbegränsning. Nu tror jag inte att detta blir ett så allvarligt problem i framtiden. Jag tror nämligen att om vi bara ser till att världens välstånd sprids till alla. Att vi ser till så att alla de resurser som finns på jorden fördelas på ett sätt så att alla mår bra och får bo i ett välfärdssamhälle, som vi ju själva är priviligierade att få bo i, så löser sig det problemet av sig själv. I rika länder är nämligen en snabbt ökande befolkning inget problem. Snarare är det så att i många länder (som inte har en generös föräldraförsäkring och ett samhälle skapat för att ge familjer möjlighet att leva med barn) så är ju snarare krympande befolkning ett problem. Allt eftersom människor får en högre standard och bättre välfärd så skaffar man inte heller en massa barn. Man kan krasst uttrycka det som att man kan ha roligt ändå utan att det blir barn, och barnen behövs inte som pensionsförsäkring. En demokratisk värld som sprider sina resurser på en demokratiskt sätt kommer inte att få problem med överbefolkning.

Apropå dagens pseudohändelse (kronprinsessbröllopshysterin) så kan vi andra glädja oss åt att stödet för den svenska urtidstraditionen med monarki är i ständigt dalande. För 15 år sedan var stödet för det svenska kungahuset 69%. Undersökningen som görs regelbundet visar sjunkande stöd för varje gång undersökningen görs. I dag ligger stödet för kungahuset på 40%. Mitt i hysterin är siffran den lägsta sedan undersökningarna började. Bland män är det i dag lika många som stödjer systemet med monarki som förordar en republik. Vi moderna människor som ser monarkin som något förlegat och i grunden odemokratiskt har framtiden framför oss. Den dagen kommer då vi har en majoritet bakom oss. Den dagen får familjen Bernadotte åka till Bahamas, Nice eller New York och köpa modeväskor för egna pengar istället för mina skattepengar.

Republikanska föreningen hittar du på http://repf.se/.

För övrigt grattar jag Vickan och Danne. Som medmänniska gläds jag åt att ni äntligen fått lov att gifta er med varandra. Jag hoppas att ni får ett lyckligt liv tillsammans – utanför medias hysteriska bevakning.

Den 1 juli avskaffas den svenska värnpliktsarmén slutgiltigt. Från detta datum gäller för Sveriges del principen om en yrkesarmé. Och för att förbereda sig för detta kör Försvarsmakten en annonskampanj i olika media. Med filmer (inspelade i Sydafrika med sydafrikanska skådespelare – det blev billigare) försöker man visa hur tufft livet som soldat är. Kampanjen är så usel att jag tvingas medge att jag nu slutgiltigt stödjer tanken på en värnpliktsarmé. Jag anser att alla svenskar (män som kvinnor) ska kallas in för en grundutbildning. En grundutbildning som främst handlar om civilförsvar för de flesta. Att lära sig rädda människoliv. Vårt samhälle hade vunnit mycket på att ALLA fick en rejäl utbildning i hur man gör vid olyckor, sjukdomar, bränder, översvämningar, jordskred, snöskred, drunkningar, kärnkraftsolyckor och jag vet inte allt man kan komma på. DETTA är också att försvara sitt land och dess befolkning. Och så länge det finns militärer i vår omgivning finns det kanske också behov av att lära sig handskas med vapen för vissa. Återinför värnplikten och låt ALLA svenskar lära sig att skydda sina medmänniskor. Och sluta tro att Sverige behöver en yrkeskår av Gröna baskrar!

Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen hittar du på http://www.svenskafreds.se/.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s