GOD JUL

Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL. Och eftersom julen ju ska vara en glädjens högtid tänkte jag inte klaga i dag utan önska ALLA en God Jul.

Jag vill börja med att önska moderaternas partisekreterare Sofia Arkelsten en riktigt God Jul. Hennes framgång i jobbet beror ju verkligen inte på hennes egna framgångar utan är bara en fortsättning på nuvarande Propagandaminister Per Schlingmanns framgångar. Han håller just nu på att samla all Regeringspropaganda under ett tak – hans eget. Resten med liknande ansvar (inom allianspartierna eller inom de andra departementen) kommer att förvandlas till marionetter. Så GOD JUL Sofia!

Under en tid har bloggarskan Katrin Zytomierska använts lite som reklampelare för Moderaterna i Stockholm. Men helt plötsligt i dagarna har Katrin helt städats undan. Det började med att Katrin på sin blogg efterlyste sin barnflicka – död eller levande. Men när hon för några dagar sedan konstaterade att judarna nu tagit över i USA blev det väl för mycket för till och med Sofia Arkelsten. Alla spår av Katrin Zytomierska har på ett ögonblick suddats ut. Frågan är om alla som gör reklam på sajten vill fortsätta med detta? Det är en av de med reklam mest överbelamrade bloggar jag har råkat ut för. Vill företag verkligen göra reklam på en sådan blogg? För att citera Sofia Arkelstien på hennes blogg: – ”Coola Katrin Zytomierska. Katrin bloggsupportar oss. Så det så.” Det hela får väl tolkas som en del av den moderata historieomskrivningen. Hur som helst GOD JUL Katrin Zytomierska! Jag hoppas din make, nakenfotografen Bingo Rimér, kom med någon fin julklapp. En ny barnflicka?

Aftonbladet publicerar i dag 10 i topp listan över de största skatteskulderna. Det är porrkungen Berth Milton som leder med sina dryga 850 miljoner i skatteskuld. Jag önskar alla er med stora skatteskulder också en GOD JUL där ni sitter och gömmer er med våra pengar. Jag kan berätta att det känns riktigt skönt att betala sin skatteskuld. Jag blev av med min för några månader sedan. Drygt 11.000 fattigare blev jag förorsakad av Anders Borgs straffbeskattning av arbetslösa. Men det gick att skrapa ihop pengarna och betala restskatten. Och sedan kändes det skönt, även om jag kanske skulle ha kunnat strypa Anders Borg i hans hästsvans om han varit i närheten den dag jag var på banken och tömde min sparbössa på alla guldtior jag skrapat ihop på några år. Dom fick utgöra en del av skatteinbetalningen. GOD JUL Anders Borg. Det är bara i dag jag önskar dig all lycka!

Slutligen vill jag önska Håkan Juholt en riktigt GOD JUL. Det kommer säkert en dag när det Socialdemokratiska partiet bestämmer sig för att bedriva en rejäl oppositionspolitik och inte bara kasta tårta på sina partivänner. GOD JUL Håkan!

Nu ska jag sova och hoppas att förkylningen är bättre i morgon än i dag och inte tvärtom.

2 kommentarer

Under Bloggar, Borg, Håkan Juholt, Högeralliansen, Moderaterna, Moral, Privat, Samhällsklyftor, Skattefusk, Skatter och ekonomi, Socialdemokraterna

2 svar till “GOD JUL

  1. Tack för julhälsningen och god fortsättning på julhelgen till dej.

    Jag har noterat att du vid flera tillfällen haft synpunkter på prins Carl-Philips stuider i Alnarp. Jag har ibland fått intrycket av att du ansett att prinsen mest suttit av tiden och inte levererat några studieresultat. Nu kan vi läsa att prisen förefaller ha klarat sina studier. Tvärt emot vad du förmedlat via bloggen. Jag vill uppmana dej att be prisen om ursäkt för att du farit med osanning och uttryckt dej nedvärderande om hans studier. Du avgör själv hur du vill framföra ursäkten. För mej räcker det här i bloggen, men vill göra det skriftligt till hovet så har jag inga synpunkter på det.
    http://www.dn.se/nyheter/sverige/prinsen-fel-bild-av-mina-studier

  2. krya på dig och God Jul i efterskott!!

    Hemikram ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s