En sjuk bloggare

Det blir en kort och annorlunda blogg i dag. Er bloggare har drabbats av magsjuka och har tillbringat hela dagen i liggande ställning med undantag för när ställningen varit sittande på toa. Det blir alltså en kort blogg. Och jag tänkte försöka pigga upp mig med bara positiva tankar.

I ett debattinlägg i gårdagens Aftonbladet tar Piratpartiets ordförande avstånd från de löjliga ynglingar som inte är torra bakom öronen och som hävdar att dom kämpar för yttrandefriheten på Internet genom att stänga ner olika myndigheters sajter. Anonymous ligger på noll på den femgradiga skalan. Medan Piratpartiet steg ett steg, om än från en låg nivå.

Sedan läste jag en insändare i Helsingborgs Dagblad i dag från en av de busschaufförer som kört alla de ersättningsbussar som gått nu medan tågtrafiken legat nere. Han skrev att han varit orolig för ordningen när nu skolan började. Men han hade blivit positivt överraskad. Ungdomarna hade skött sig exemplariskt. De som skräpade ner var medelålders resenärer som spillde kaffe och rent allmänt skräpade ner. Dagens ungdomar är bra ungdomar!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s