Om rasister här och där

Från Sverigedemokratifronten rapporteras att Kent Ekeroth lämnar sitt uppdrag som rättspolitisk talesperson. Man har från SD insett att det inte är så lämpligt att ha som rättspolitisk talesman en man som de flesta kopplar ihop honom med att beväpna sig med järnrör för att ge sig på en berusad man. Däremot är det tveksamt om våra numera välkända herrar kommer att lämna sina Riksdagsposter. Det finns nämligen en stor risk att ersättare blir personer som lämnat partiet…

Och från Sverigedemokratifronten berättas också att Gustav Kasselstrand som är ordförande för SD:s ungdomsförbund nu fått sparken från SD:s kansli. Han håller nämligen inte med Jimmie Åkesson i alla frågor. Alltså sparken!

I går berättade jag om de båda folkpartisterna Göran Benedeicks och Göran Lundbom som på sina bloggar mer påmint om Sverigedemokrater än den officiella Folkpartilinjen. Den första Göran hade redan i går tvingats lämna sina politiska uppdrag. I dag berättas att även Göran Lundbom nu tvingats lämna sina uppdrag. Läser man deras bloggar (se länkar i går) så blir man mörkrädd. Dom här herrarna företrädde alltså ett parti som officiellt från ledningen verkligen försökt motarbeta rasismen. Undrar hur det ser ut bland fotfolket?

Och så ser jag att min gamla arbetskollega på Försäkringskassan, Bo Anders Thornberg nu är föremål för polisutredning för sin girighet att plocka ut politikerpension trots att han tjänat multum på egna företag. Läs mer på Sven Tycker den 6 november om moderata politikers girighet.

Slutligen ser jag att det eventuellt är vapenvila på gång i Gazaområdet. F-n tro’t!

Lämna en kommentar

Under Folkpartiet, Gaza, Girighet, Israel, Moderaterna, Rasism, Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s