Nästa Sverigedemokrat trampar i klaveret

Så har det åter varit dags för en ledande Sverigedemokrat att trampa rejält i det rasistiska klaveret. Det är SD-riksdagsmannen Lars Isovaara som efter en glad afton ute på stan på sin väg tillbaka till Riksdagshuset råkade trilla ur sin rullstol. Men två män var snabbt framme och hjälpte honom upp. Tyvärr upptäckte han snabbt att hans ryggsäck hade försvunnit någonstans på vägen. Han fick snabbt hjälp av polisen att ta sig till Riksdagshuset. Men där tog det stopp. Vakten där var av utländsk härkomst, och Lars Isovaara var argare än vanligt på alla som inte var renrasiga svenskar eftersom tydligen de två hjälpsamma herrarna också hade varit av utländsk härkomst. Alltså fick den stackars vakten höra både det ena och det andra. Det var spott och det var grisljud och uttalandet: ”såna som dig vill jag inte ha med att göra”! Allt enligt den polisanmälan som gjorts upp av de närvarande poliserna. Det är inte lätt att vara rasist om man inte får kläcka ur sig sin dynga fritt! Läs bland annat här: Aftonbladet och Expressen och Expressen och Svenska Dagbladet och Sveriges Radio. Det börjar bli tomt på SD:s listor.

Jag ser att det arrangeras just nu en tävling om mest korkade förpackningen. Ett exempel är saxförpackningen från varuhuset som kräver en sax för att kunna öppnas. Den här tävlingen kan bli hård, antalet kandidater till förstapriset är astronomiskt. När man ska öppna vissa förpackningar undrar man över vad teorin egentligen ursprungligen gick ut på.

Slutligen ser jag att konkursförvaltaren har hittat drygt 3 miljoner kronor på ön Jersey som Joachim Posener gömt undan efter Trustor-konkursen. Dom är duktiga de många slipsnissarna.


Det är mer än er bloggare som är rejält trött på dessa elektroniska Mållgan (låtsaskompisar) som alla i dag måste bära på.

Lämna en kommentar

Under Mobiltelefon, Rasism, Skattefusk, Slipsnissar, Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s