SD har båda benen i klaveret

Skandalen med SD-riksdagsmannen Lars Isovaara fortsatte att utvecklas sedan gårdagens tyckeri. Det visar sig nu att den gode Lars inte var allt för nykter när han uppmanades att lämna krogen eftersom han störde andra gäster. Så Lars gavs sig iväg i sin rullstol till sitt riksdagsboende. Men glömde sin ryggsäck på krogen – den blev alltså inte alls stulen. Uppenbarligen var Lars så full att han trillade ur sin rullstol. Lyckligtvis fick han hjälp av ett par vänliga invandrarungdomar att komma tillbaka i sin rullstol. Men dom stal ingen ryggsäck som Lars påstod. Lite senare trillade Lars ur rullstolen igen, och fick denna gången tillkalla polis för att få hjälp till Riksdagsboendet. Och det var helt uppenbart Lars rasistiska tankar frisläppta av för mycket alkohol som fick Lars att ge utlopp för sin rasism mot vakten i Riksdagshuset. Ett utbrott som tydligen var så vidrigt att de medföljande poliserna på eget initiativ gjorde anmälan. När sanningen började sippra ut fick SD stoppa sitt pressmeddelande med uppgiften att ”Handikappad SD-riksdagsman bestulen av invandrarungdomar” för att istället skicka ut ett annat pressmeddelande om att ”Rasistisk SD-politiker avgår efter ännu en fylleskandal”. Nu ersätts Lars Isovaara av Markus Wiechel – nyligen dömd för förtal! Läs här och här och här och här och här och här och här och en massa andra ställen.

För övrigt har nu även Carl Bildt insett att en röst för Palestinas plats i FN (utan rösträtt) är ett bra steg mot en fredlig utveckling på den ”olösbara” konflikten. Den nya officiella utrikesståndpunkten offentliggjordes via Carl Bildts Twitter!? Bra! Fast i Israel är man oroliga. Snart kan Palestina anmäla Israel till Internationella Domstolen… Läs här och här.

I den heliga jakten på att spara en slant handlar ”Staten” månatligen upp billigaste möjliga läkemedel. Fast några krav på att de som lämnar anbud ska betala till läkemedelsförsäkringen har man inte. Det innebär att det läkemedelsbolag som vill kunna lämna extra låga anbud genom att spara på försäkringsutgifterna skaffar sig en bra fördel i att vinna anbuden. Fast den som är sjuk och behöver läkemedel och drabbas av biverkningar får ta kostnaden själv. Men det kanske sparar en slant på ett annat konto. Jag tycker att det är en självklarhet att det ställs som krav att läkemedel är försäkrade för att man ska få lämna anbud.

I det nya bidragssamhället som uppkommit i Högeralliansens samhälle fortsätter vi att överraskas av innovationsförmågan. Numera får vi bidrag från samhället för att ha bartender när det är partaj t.ex. Och vi ska inte tala om centerriksdagsmannen Per Åslings fantasi när det gällde att dra av kostnader för julklappar. Skillnaden mellan det nya bidragssamhället och det gamla bidragssamhället är att det i dag är den som har sitt på det torra som får bidragen medan det förr var den som hade behoven som fick bidragen.
Med Högeralliansen för mer bidrag!

Lämna en kommentar

Under Alkohol, Apotek, Bidragssamhället, FN, Israel, Palestina, Privatisering, Rasism, Skattefusk, Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s