Goda nyheter

Seger: Kommunals busstrejk är över, och det är positivt. Mycket tyder också på att Kommunal fått igenom det mesta av sina krav. Hade det inte varit bättre för arbetsgivarna att acceptera kraven från början istället för att skapa problem för sina kunder? Aftonbladet och Expressen.

SD och rasistslöddret: Aftonbladet kan i dag avslöja nya bevis för att den Sverigedemokratiska riksdagsledamoten Kent Ekeroth står bakom den rasistiska sajten Avpixlat. Något han tidigare alltid förnekat. Men samtidigt inte velat ta avstånd från den heller. Men trots Jimmie Åkessons deklaration om att ta avstånd från det mindre rumsrena så gäller detta inte Kent Ekeroth. Men det finns kanske något speciellt skäl för att undanta Kent? Aftonbladet och Expressen.

Sportfiffel: För ett par dagar sedan hade jag några exempel på fiffel inom idrottens värld. Nu läser jag att de båda turkiska storklubbarna Fenerbahce och Besiktas och rumänska Steaua Bukarest stängts av från Europaspel i upp till fem år för att ha deltagit i uppgjorda matcher. Fiffel och båg, när pengarna går in går moralen ut.

Och till slut ser jag att svenskens förtroende för Knugahuset fortsätter att minska. Några goda nyheter kan man ju få. Även Sverige kommer nog så småningom att bli en äkta demokrati där vårt statsöverhuvud bestäms av folket och inte i en sängkammare.

Lämna en kommentar

Under Arbetsmarknad, Facket, Idrott, Kungahuset, Monarki, Rasism, Republik, Rojalism, Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s