SD-humor

Avpixlat: Jag ser att ansvariga för Avpixlat kommit fram till vilka som ligger bakom den ”attack” som stängde ner dom och som jag berättade om i går. Det är tydligen ”autonomvänstern” som betalt den ryska maffian för att göra detta! Håll med om att den förklaringen är bra. Inte för att jag tror ett skvatt på den, men bra är den. Själv tycker jag det är konstigt att skulden inte läggs på muslimerna? DET hade ju legat lite närmare kan man tycka. Men ryska maffian? Läs vad Mats Dagerlind tror och lite andra teorier.

John Kerry inte överraskad: Sedan läser jag att USA:s utrikesminister inte är överraskad över att israelerna passar på att offentliggöra nya utbyggnader av bosättningar på ockuperad mark precis när förhandlingar med palestinierna ska ske. Fast han vågade inte framföra någon kritik, och det är inte JAG överraskad över. Bakom det hela ligger det faktum att det finns mycket starka krafter inom den israeliska regeringen som överhuvudtaget inte ens vill att man förhandlar med palestinierna. I den koalition som styr i Israel ingår starka ultraortodoxa grupper. Grupper som på fullt allvar ser judar som stående över allt annat. Och dessa grupper anser det vara fel att ens förhandla med palestinier. Och de grupper i Israel som står för en annan politik (och det är en majoritet av folket) vågar inte stöta sig med dessa ultraortodoxa på allvar. Läs gärna vad BBC rapporterar. Och deras bakgrundsrapportering som även kan läsas här.

Idrottare trampar i klaveret: Idrottare är en grupp som förväntas föregå med gott exempel. Några som INTE gjorde detta var hockeyspelarna i Karlskrona som söp sig rejält fulla och skämde ut sig på alla cylindrar. Det har fått lite smått med publicitet med notiser lite här och där. Och de välbetalda spelarna i A-laget (som spelar i Allsvenskan) har nog blivit lite oroliga över sin framtid när baksmällan släppt. Pudlar kan vara ganska kul att titta på. Hoppas dom skäms under en lång tid framåt.

Lämna en kommentar

Under Aktiemarknad, Alkohol, Idrott, Israel, Palestina, Rasism, Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s