Sverigedemokrater, Moderater och andra

Jimmie Åkesson har tänkt efter: Jimmie Åkessons löfte att tona ner vad hela partiet handlar om (invandringens påstådda problem) för att få sitta med vid bordet fick ju inget speciellt bra välkomnande. Varken bland politiska motståndare eller politiska vänner. Om SD slutade prata invandring så blir det ju inget kvar. Och mycket snabbt insåg även Jimmie Åkesson att det nog var ett lite väl taktiskt drag. Så nu tar han tillbaka det hela igen. Artikeln var tagen ur sitt sammanhang är hans bortförklaring. Pratar SD inte invandring så blir det ju inget kvar och väljarna kommer att fly, så det är nog bäst att fortsätta som tidigare.

Säg Nej till SverigedemokraternaEn annan stackars Sverigedemokrat: Sverigedemokraten Kent Ekeroth finansierar ju en av rasisternas avstjälpningsplatser, sajten Avpixlat. Och han tar emot bidrag till sitt eget bankgirokonto för att betala för sajtens kostnader. Och det är mycket pengar som trillar in. Nu har Skatteverket beslutat att pengarna som kommer in är pengar som Kent Ekeroth tjänar på sin verksamhet så han får vara så snäll och skatta för pengarna. Nu får Avpixlat därför ett eget konto. Kent och Jimmie och dom andra i SD-toppen tar ut så pass bra miljonlöner från partiet så dom har råd att betala skatten.

En tredje stackars Sverigedemokrat: Ja, det måste vara riksdagsledamoten Thoralf Alfsson som nu blir föremål för en förundersökning för sina påståenden på sin blogg att för varje somalier som får uppehållstillstånd så ökar summan pengar som skickas till ”terroristorganisationen” al Shabaab. Själv är jag lite tveksam till om alla tokigheterna på Sverigedemokratiska bloggar kan göras till kriminella. Skulle alla hårresande påståenden som sprids i dessa gödselspridare bli föremål för polisutredningar så har polisen inget annat att göra. Polisen har viktigare saker att syssla med, t.ex. att fånga in de knäppgökar som attackerade moskén i Fittja. Det är kriminella handlingar utförda av Sverigedemokratiska supportrar eller närstående till dessa. Se i Aftonbladet och hos Sveriges Radio.

En som däremot klarat sig: Det är moderaten Gunnar Axén som kom undan med blotta förskräckelsen. Förundersökningen mot honom för sexuellt ofredande läggs ner. Ord står mot ord och några andra bevis finns inte. Alltså läggs utredningen ner, vilket är helt rätt. All rättskipning måste utgå ifrån att det är bättre att fria än fälla. Vi får inte ens riskera att döma någon som är oskyldig. Se hos Sveriges Radio, Aftonbladet och Expressen bland många.

Stöd för att bryta blockpolitiken: En Sifo-undersökning som Socialdemokraterna beställt visar att det finns ett stöd bland de svenska väljarna för att kanske bryta upp blockpolitiken. Och på den högra planhalvan är det främst Folkpartistiska väljare (dom som finns kvar) som är positiva. Fast det passar ju förstås inte Jan Björklund.

Lämna en kommentar

Under Bloggar, Flyktingmottagande, Folkpartiet, Högeralliansen, Islamofobi, Jimmie Åkesson, Moderaterna, Rasism, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s