Om värme och våld

Järnrörsmannen åter inne i värmen: Kent Ekeroth som blev välkänd förra året när han på kanelen och beväpnad med järnrör gav sig ut i Stockholmsnatten är nu välkommen åter in i värmen i Sverigedemokraterna enligt Svenska Dagbladet. Kent som ju var SD:s rättspolitiske talesman blev tvungen att lämna det uppdraget. Men i motsats till resten av SD-ligisterna så slängdes han inte ut helt. Och nu är han alltså tillbaka. Läs gärna vad jag skrev i går också.

Idioter finns även på vänsterflanken: I en samordnad aktion från Polisen på flera håll i landet greps i dag en grupp killar (och tjejer?) som tillhör den s.k. Revolutionära fronten. En liten grupp förvirrade själar som tror att man vinner den politiska kampen genom att använda våld. Det är tragiskt.

Lundsberg fortsättning: Ett antal elever samt en anställd vid Lundsbergs Internatskola åtalas nu för händelsen när en grupp äldre elever skulle ”nolla” nya elever genom att bränna dom med strykjärn på ryggen. Det är ju trevligt att veta vad de fina familjerna tycker är lämpligt uppförande. Se Aftonbladet och SVT.

Årets julklapp: Återigen så får jag inte årets julklapp i julklapp. Det ska visst vara en Råsaftscentrifug. Jag har ju redan en! Får kanske önska mig en ny?

Lämna en kommentar

Under Friskolor, Sverigedemokraterna, Vänsterextremism

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s