Högern gör bort sig

Alliansen mellan Nassar och Rasister slår till igen: Att det är mycket starka kopplingar mellan nazister, rasister, främlingsfientliga, islamofober och annat löst pack ute på högerkanten är egentligen ingen nyhet. Men ett klart bevis för detta fick vi när det visade sig att en grupp hjärndöda svin målat hakkors på en moské i Stockholm. Hakkors på moskéer, synagogor, kyrkor eller kommunkontor är alla bevis på samma sak. Nassar och de andra okunniga ute på högerkanten är just detta, okunniga. Se Aftonbladet, Dagens Nyheter och SVT.

FRA lyssnar på digCalle Stropp pratar strunt: Calle Stropp har på kort tid skrivit två debattartiklar. Han har tydligen velat ha lite variation från bloggande och twittrande. Och kanske nå en ny publik? Hur som helst har Carl Bildt i Expressen berättat att Sverige är ett föredöme när det gäller friheten på nätet! Bara läs, och få ert goda skratt. Om Sverige är ett föredöme har verkligen resten av världen anledning att skämmas rejält. Bara någon dag senare har Carl Bildt upptäckt att det finns en väl spridd kritik mot hans älskling EU. Och det är ju inte så kul för EU-älskaren. Och som vi alla vet så är den bästa metoden när man vill kritisera kritiska grupper att associera dessa med de riktigt otrevliga. En metod som även er bloggare använder… Hur som helst drar Carl Bildt likhetstecken mellan EU-kritik och främlingsfientlighet. Vad Calle Stropp inte vill se är att de flesta EU-kritiker inte alls är främlingsfientliga, snarare tvärtom. Men läs ändå vad han skriver, man kan som sagt få sig ännu ett gott skratt.

Högeralliansen fortsätter hyckla: Sedan avslöjar SVT hur vår Högerregering i sin iver att privatisera så mycket som möjligt är villiga att sälja vad som helst till vem som helst. Bara man får det sålt. Nu avslöjar man hur Högerregeringen sålde verksamheten Arbetslivsresurs, som hjälpte arbetslösa med stöd och hjälp. Och det var ju inte så bra att det fanns ett statligt alternativ så bolaget såldes till riskkapitalister med kopplingar till lågskatteparadis. Vår Moderata finansmarknadsminister Peter Norman intervjuas i ämnet av SVT, och lovar att återkomma. Vilket han inte gör utan han skickar en underlydande. Det finns anledning att granska den här privatiseringen som alla de andra. Vi har haft en Högerregering som privatiserat och sålt ut våra gemensamma resurser av ideologiska principskäl, inte av ekonomiska och servicemässiga skäl. Byt ut dom!

Lämna en kommentar

Under Bildt, FRA, Högeralliansen, Högerextremism, Internet, Islamofobi, Moderaterna, Nazism, Privatisering, Rasism

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s