Krympande hamburgare

Max minimerar förtroendet: Jag läser att Max VD Richard Bergfors är upprörd. Det pågår tydligen ett ”drev” mot Max sedan illojala anställda sladdrat för media om att han försöker tvinga sin personal att rösta på Högeralliansen. Och någon annan illojal anställd har tydligen sladdrat för media om att anställda på en Max-restaurang hotas med bestraffning om dom inte säljer tillräckligt med dippsåser, plusmenyer och efterrätter. Och det är ju verkligen taskiga medarbetare han har som berättar för media om hur ledningen uppför sig. Så’nt ska hållas internt annars finns ju risk för att kunderna blir upprörda. Och dessutom är det ju jättesynd om Max-ledning som inte har någon PR-byrå som kan hjälpa dom med krishanteringen! Stackars Max! Det är tur att inte personalen vill krishantera också?

Ur led är tiden: Jag läser att den nya konferensen om Syrien nu har inletts. Genève 2 heter den. För att skilja den från förra konferensen som då var ettan. Trean följer väl? För övrigt ser jag att konferensen hålls i Montreux istället för Genève. Anledningen ska visst vara att det inte gick att uppbringa några hotellrum i Genève eftersom det pågick en stor klock-konferens. Så kan det gå!

Taskig vinter: Jag tyckte jag läste att Prinsessan Madde har problem. Det är för kallt så hon har problem att ta sig ”hem” så att hon kan föda sin lilla beppe i New York. Synd om henne!

Lämna en kommentar

Under Arbetsmarknad, Monarki, Republik, Rojalism, Syrien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s