Sverigedemokrater och moral

Säg Nej till SverigedemokraternaMoral – obefintlig: I dag avslöjas hur Sverigedemokraterna efter senaste valet hade så dålig ekonomi att man bestämde sig för att lura till sig pengar från Riksdagen. Genom att söka bidrag för ett Kvinnoförbund som inte existerade än fick man bidrag från Riksdagen med närmare 1½ miljon kronor. Förfalskade årsmötesprotokoll, Tipp-Ex och partiordförande Jimmie Åkessons underskrift är några av ingredienserna. Se Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Metro. Moral? Vad är det? Jimmie Åkessons kommentar: – ”Jag vet inte.

Mer om moral på den kanten: I gårdagens Aftonbladet skrev Elisabeth Höglund en krönika med anledning av Förintelsens minnesdag. Och sådant gör man inte ostraffat. Rasistsvinen dök omedelbart upp med sina vidriga trynen och Elisabeth Höglund fick bland annat mordhot. Som sagt tidigare, på den sidan finns ingen moral.

Bankerna och kontanterna: Svenska Dagbladet har granskat bankerna och deras vägran att handskas med kontanter. Av de fyra storbankerna, Nordea, Swedbank, SEB och Handelsbanken, har tre av dom snart inga kontor kvar som tar emot eller på något sätt handskas med kontanter. Och detta är fullt förståeligt. Bankerna tjänar nämligen bra med slantar varje gång vi betalar med kort. Alltså vill bankerna att vi betalar med kort. Svensken är nästan de enda som använder kortet för att betala struntsummor. Köp som affären i princip inte tjänar ett öre på när avgiften till banken är betald. Själv funderar jag allvarligt på att byta bank till Handelsbanken som är den av storbankerna som fortfarande vill ge kunderna service och inte bara vill tjäna slantar på våra transaktioner. Se här.

Lämna en kommentar

Under Bankerna, Girighet, Kontanter, Moral, Rasism, Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s