Om Sverigedumokraterna

Sverigedumokraterna slår till igen: Det händer att det är svårt att ta Sverigedumo… f’låt det är Sverigedemokraterna dom kallar sig – på allvar. En engagerad bloggare har roat sig med att granska de bilder som SD använder i en broschyr för att visa vilka fina svenska värderingar dom försvarar. Det visar sig att alla bilderna som ska visa på det typiskt svenska som är så vackert, viktigt och dessutom hotat, dom är tagna utomlands. Inte en enda bild visar något svenskt motiv! Äntligen har tydligen Sverigedumo… f’låt Sverigedemokraterna ska det vara, insett att det typiskt svenska i allmänhet inte är så typiskt svenskt egentligen. Vi har alltid och kommer alltid att importera influenser från andra länder. Min intelligenta dotter kommenterade det hela med den smarta reflektionen att alla våra typiska maträtter också är importerade. Enda undantaget gissade hon var lutfisk och surströmming. Det ena smakar ingenting och det andra för mycket… Dessutom ifrågasätts det av vissa om SD har rätt att överhuvudtaget använda bilderna. Men sån’t kan nog SD. Det var väl SD:s Kent Ekeroth som jagade media sedan dom använt bilder på honom för inte så länge sedan?

BildAndra Sverigedumokrater slår till: SD har ju bland annat engagerat sig för att få stopp på tiggande. Bland annat har det från SD krävts att det ska bli olagligt för icke-svenskar att tigga pengar i Sverige. Troligtvis tycker man att det är bättre att människor prostituerar sig. Sverigedemokraten Karl-Otto Hultström har varit i Thailand och tycker därifrån att man ska göra en insats för fattiga prostituerade flickor och köpa deras tjänster! Ibland tror man inte sina ögon!

Om den Sverigedumokratiska människosynen: På annat håll läser jag att i den Sverigedumo… f’låt Sverigedemokratiska världen så står just muslimer för de flesta våldtäkterna i vårt land. Fast man har visst glömt att kolla siffrorna så att man vet att man har rätt. Och då går det på det här viset när man har sina fördomar. Själv är jag övertygad om att fulla svenska turister är överrepresenterade för samma brott på semesterorter utomlands – i Thailand till exempel…

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s