Samlade elakheter

Lill Tjabo Carl Philip» EXTRA, EXTRA – Stoppa pressarna: Reinfeldt-ministären har godkänt det, Knugen har tillstyrkt och media är informerade. Lill-Knugen, designern och racerföraren Carl Philip och utvikningsbruttan och dokusåpakändisen Sofia har förlovat sig. Grattis! Fast SVT:s extrasändning från det officiella deklarerandet, som bröt alla andra program, blev fiasko. Republikanska aktivister drog tydligen ur kontakten så sändningen ersattes av en skylt om tekniskt missöde. Jag hoppas trots detta att ni båda blir lyckliga och får leva ett normalt liv utan en massa inställsam (eller ironisk och elak…) bevakning. Inför republik och låt paret leva ett normalt liv. Medlemskap i Republikanska Föreningen kostar bara 200 kronor till plusgiro 114 96 91-6.

» Det missade jag: Inte speciellt aktiva Rojalistiska Föreningen har tydligen i år utsett Maud Olofsson till årets rojalist. Jag förstår att det varit tyst om det hela!

» Dagens Sverigedumokrat: Dagens utmärkelse går till den SD-politiker i Västsverige som stoppade en kniv innanför byxlinningen när han gick på ett möte med Överguden själv, Jimmie Åkesson. Bland annat Expressen och Dagens Nyheter berättar att mannen nu åtalas för brott mot knivlagen. Uppenbart är att mannen inte läst partiets interna uppmaningar. Det är järnrör man ska ha med sig, inte knivar!

» Stoppa privatiseringsivern: Sedan den svenska Apoteksmarknaden avreglerades har vi fått fler Apotek. Dvs städerna har fått fler Apotek. På mindre orter har det inte blivit några fler Apotek. Istället för ett statligt monopol har vi fått ett i allmänhet privat monopol. Apotek som har blivit jätteduktiga på att sälja skönhetsmedel, huvudvärkspiller och badleksaker. Däremot har en utvärdering visat att tillgängligheten av receptbelagda mediciner har försämrats. Det står nu klart att privatiseringsfanatikerna i den marknadsliberala tankesmedjan Centerpartiet vill sälja ut den sista resten av det statliga Apoteket AB. Allt för att utöka möjligheterna för diverse riskkapitalister på skatteparadiset Jersey att tjäna ytterligare en hacka på att kränga skönhetsmedel till svenska folket. Skriv på och gör klart att det nu får vara nog!

» Om yttrandefriheten: Jag har tidigare flera gånger berättat om tidningen Norra Skånes reporter Berit Önell som efter att ha granskat de lokala politikerna i Hässleholm på uppmaning från samma politiker blev omplacerad av tidningens ledning. Nu har Berit Önell blivit omplacerad på nytt till lokalreporter i Örkelljunga. Ännu ett steg på karriärstegen. Fast det hela har tydligen inget att göra med protesterande politiker och deras vänner i tidningsledningen att göra. – ”Vårt företag sysslar inte med bestraffning eller hämnd” säger man på Norra Skåne. Och det är naturligtvis en ren tillfällighet att Berit och hennes närmaste chef Anders Kauranen, som protesterade mot den första omplaceringen, nu båda åter blivit omplacerade. En ren tillfällighet utan något samband!

» Sluta granska: Jag läser i utmärkta magasinet Fokus att vår statsminister tydligen är putta på honom. I senaste numret finns en artikel om våra två ”stora” partiers problem. Men när Fokus ville ha en intervju med vår statsminister och moderata partiledare Fredrik Reinfeldt blev det Nej Tack. Förklaringen var att Fokus tidigare skrivit för elakt om Fredrik Reinfeldt. Tydligen ska det nu bli tyst från Fredrik Reinfeldt under resten av valrörelsen och fram tills han avgått och börjat jobba i Bryssel istället. Om man på Moderaternas kansli anser att Fokus skriver för elakt om Stridshingsten så kan det inte bli mycket till intervjuer i andra media istället. Och enligt SVT:s är det Moderatmegafonen Svenska Dagbladet som är allra elakast. Taskigt Fredrik!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s