Bedragare del 23

Jag vet inte om Laura har fått för sig att jag är en ensam själ som behöver sällskap av en 25-åring som pratar usel svenska. Hur som helst dök det här mejlet upp helt nyligen under kvällen.
Allt för kärleken
Hej Kära,

Mitt namn är laura, jag är 25 år gammal, jag är en fri sinnad, öppna hjärtan flicka, jag vilja ta livet så lätt som jag kunde, jag är en av de få som fortfarande tror på vänskap, kärlek, tillit och skyltar , är mycket enkel och redo att mingla. surfade via internet och kom över din kontakt, blir det min uppriktiga nöje att vara din vän, om du inte gör något, jag hoppas att du inte kommer att ta min begäran för givet, du kan kontakta mig (ralaur@hotmail.com) jag ser fram emot att höra fr?n dig snart.

Kärlek från mig.

Laura

Egentligen ganska komiskt som vanligt. Jag har fått redigera lite eftersom Lauras programvara uppenbarligen inte klarade av å, ä och ö utan det blev bara en massa frågetecken. Men det där med att vara en de få som fortfarande tror på ”vänskap, kärlek, tillit och skyltar”!!! Det begriper jag inte riktigt. Vem går på sådant här?

Lämna en kommentar

Under Spam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s