Bedragare del 96

Nya försök att lura mig. Det vore inte så illa att få ett presentkort hos Ikea på över 600 spänn? Det skulle man väl kunna få användning för. Allt detta bara för att genomföra en snabbundersökning. Observera ”snabb”!

Slutför vår snabbundersökning för att se om du kvalificerar dig
Få ett Ikea-presentkort värt €50

Presentkortet är en av flera belöningar.

BÖRJA HÄR

SpamTrots den noggranna sammansättningen av detta e-mail, är ”Online Customer Service” under inga omständigheter ansvarig för eventuella skador orsakade, direkt eller indirekt som en konsekvens av eventuelle misstag eller missförstånd angående utskicket. Detta gäller allt innehåll skrivet av ”Online Customer Service” eller annat innehåll som tillhandahållits från tredje part som ett resultat av detta utskick.
Vi bearbetar med högsta omsorg alla dina uppgifter för genomförandet av ditt (företags) abonnemangsavtal. Vi vill hålla dig informerad om nya uppdateringar gällande ”Online Customer Service” och annan information gällande utvalda företag.
Ytterligare information avseende de platser där dina personliga detaljer utnyttjas och bearbetas kan hittas i vår sekretesspolicy. Våra leveransvillkor gäller för alla våra Villkor.
Klagomål angående innehållet i vårt nyhetsbrev, frågor gällande ditt abonnemang eller andra allmänna förfrågningar kan skicka till luna@mailing-base.com
Du får detta e-postmeddelande för att du registrerade dig på med e-postadress: sven@swl.nu
Rapportera Spam! | Onlineversion | Avanmäl

Det här är en annons
Ikea är ett varumärke som inte har samarbete med det här erbjudandet

Eller skriv till: PO Box 1960 #22445 Wilmington, DE 19899, USA

Fast om man fingranskar det hela så handlar snabbundersökningen om att få veta om man kvalificerar sig för att fortsätta. Det påpekas också att ”Online Customer Service” inte har något som helst ansvar för skador osv som jag åsamkas om jag har missförstått saker i mejlet. Och så står det om ”abonnemangsavtal”, där man kommer att hålla mig informerad om uppdateringar och annan information gällande utvalda företag. I korthet handlar det hela nog om att kolla så att epostadressen fungerar så att den sedan kan överösas med reklam och en massa annan ”information”. Kanske lite frågor så att dom vet vad dom ska skicka reklam för. Det står ju i deras sekretesspolicy berättar dom hur dom använder informationen om mig. Det där Ikea presentkortet kan jag nog glömma. Men jag kan vara övertygad om att andelen SPAM i mejllådan kommer att öka väsentligt. Som vanligt, släng skiten i papperskorgen!

1 kommentar

Under Spam

Ett svar till “Bedragare del 96

  1. Hej vad menas med annonsen som har lägenheterna? är det också bluff annons eller? Annonsen- yaencontre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s