Bedragare del 98

Så är dom då igång igen med nya försök att lura lilla mig. Nu är det Ester Williams (var det inte en amerikansk tävlingssimmerska under ”antiken”) som inte vill att alla hennes intjänade pengar ska slösas bort av arvingarna utan istället vill hon, med min hjälp, skänka pengarna till välgörenhet.

Greetings,

May the good God bless you and you family as you read this note and respond.

I have been touched to donate from what I have made from this World to charity through you for the good work of humanity, rather than allow my relatives to use my hard earned funds inappropriately after my death. Please email me, so I can tell you what you need to do and also give you more details about myself and what I intend to accomplish.

regards,

Ester Williams

Tyvärr framgår det ingenting om hur mycket pengar det handlar om? Och det framgår inte heller varför hon måste söka upp en total främling på Internet för att få hjälp med att sprida ut pengarna? Det är väl bara att skänka dom till någon välgörenhetsinrättning? Och vad är det för mig i erbjudandet? Vad ska jag tjäna på det? För det är väl inte tänkt att jag ska lockas av att lura både Ester och välgörenheten? Släng skiten!

Lämna en kommentar

Under Spam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s