Bedragare del 142

En version av bluffmejlare är de kommentarer som görs på blogginlägg. Har man en blogg är det alltså av vikt att man modererar kommentarerna innan dessa publiceras. Här är ett exempel på denna skit som trillat in till den version av Sven Tycker som finns på Blogger.

[Sven Tycker] Ny kommentar på Funderingar en måndag.

Mary Smith

Mary Smith har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg ”Funderingar en måndag”:

Hej Kära människor,

Jag är Mary Smith, Jag skriver detta brev eftersom är mycket tacksam för vad Mrs Clara Morgan gjorde för mig och min familj, när jag trodde att det inte fanns något hopp hon kom och göra min familj känner levande igen genom att leda oss lån med låg ränta på 3% jag trodde aldrig att det fortfarande äkta lån långivare på Internet men till min stora förvåning fick jag mina lån utan att slösa mycket tid, så om du ute efter ett lån för eventuella ekonomiska skäl alls då jag kommer råd du till e-post fru Clara Morgan på VIA (clara_morgan@outlook.com) för mer info

Sven Tycker på BloggerJag önskar er all lycka
Hälsningar
Mary Smith

Publicera
Radera
Markera som skräppost

Just nu är det mycket erbjudande om lån som nätet fylls av. Just den här ”kommentaren” trillade in i ett par exemplar nästan samtidigt med olika avsändare. Observera att det handlar om ett blogginlägg som skrevs i december förra året. Släng skiten!

Lämna en kommentar

Under Spam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s