Bedragare del 158

Ännu en lycksökare som tror att jag ska lockas av alla slantarna. För visst stockar sig gråten och tårarna kommer i ögonen när man läser denna desperata kvinna som vill bli av med sina pengar.

Bortkastade pengarGOD MORGON,

Tack för den uppmärksamhet som ger dig min käraste önskan, Jag vill låta dig veta att jag inte var fel person skickar detta meddelande. Min brinnande önskan har alltid varit att möta en anonym person så att den senare leder sociala åtgärder genom en stiftelse. Dock skulle jag förstå din förvåning på väg att gå.
Mitt namn är Brigitte MEYER, född 27 mars 1944 kanadensiska medborgarskap men som för närvarande medicinsk observation på sjukhus finns i USA. Jag var tvungen att kontakta dig på detta sätt eftersom jag vill ta dig att donera ett belopp av 2.000.000€ för att hjälpa människor i nöd, göra glad fattiga familjer, föräldralösa barn, hjälpa unga företagare som söker finansiering för att odla sina sektorer av din omgivning.
Mitt yrkesliv har varit en riktig turism så mycket som jag alltid har bott från mitt land. Först till Kuwait, där jag arbetade inom oljeindustrin i två år. Då var jag i Republiken Benin år 2001 där jag genomfört flera fastighetsbolag, ingenjör är i detta land som är så inbjudande att jag har upplevt sann lycka, att äktenskapet med en kanadensisk som också arbetat i detta land.
Tyvärr hade vi inte en chans att få barn. Efter fem (05) år tillsammans förlorade min man sitt liv efter en lång tids sjukdom. Så stannade jag igen ensam med en Butler till mitt förfogande och en hund tills denna cancer Vienna begränsa mitt liv. Det blir nästan fyra år som jag kämpar mot denna sjukdom och medicin kan inte längre inget efter resultaten av läkarundersökningen att mina dagar är numrerade enligt undersökningen av min behandlande läkare. Jag hade blockerat denna viktiga summa i en av bankerna Benins för ett byggprojekt. Jag kommer vara riggad till dig anförtrott pengar till min donation finansierat projekt. Jag tog dig att acceptera detta eftersom det är en gåva från en döende kvinna och utan att fråga något i gengäld. Vänligen svara så snart som möjligt till min e-postadress här :
brigittem260@gmail.com

Mrs. Brigitte MEYER

Fast, som sagt så många gånger. Det hela kommer att sluta med att du själv blir av med alla pengarna. Jag fortsätter att förundra mig över att så många uppenbarligen fortfarande går på bluffen. För uppenbarligen lönar det sig eftersom bedragarna fortsätter. Det kostar inte så mycket att formulera ett tårdrypande brev, översätta detta via Google Translate och skicka ut några miljoner mejl. Men sedan måse man ju bearbeta och jobba med de stackare som låter sig luras? Lite jobb krävs det ju trots allt. Släng skiten – eller svara från någon anonym Hotmail-adress och låt kräken få jobba lite.

Lämna en kommentar

Under Spam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s