Bedragare del 162

Ständigt får man reda på nya saker. Jag har på senare tid börjat bli orolig för mitt minne. Jag kommer helt enkelt inte ihåg allt jag vill komma ihåg. Och jag förklarar detta med åldern och en begynnande Alzheimer. Och det är väl detta som förklarar att jag inte kommer ihåg att jag var en Netflix-användare. Det var ju snällt av dom att påminna mig om detta.

NetflixHej!

Vi vill tacka dig för att du använder Netflix. Tyvärr har vår ekonomiavdelning upptäckt att det inte gick att debitera ert konto.

För att du ska kunna fortsätta använda våra tjänster utan avbrott måste du uppdatera dina faktureringsuppgifter. Vänligen besök denna sida för att fortsätta använda Netflix.

Hela processen tar 2-3 minuter.
Tack för din tid.
Det är tråkigt att du lämnar oss.

Man blir ju lite orolig när betalningar inte fungerar. Fast jag tror att jag låter bli att meddela dom mina kontouppgifter eller vad dom nu är ute efter. Företag registrerade i Luxemburg känns inte seriösa. Och enligt mejlet hör man tydligen hemma i Luxemburg. I min värld är det bara oseriösa fiffelföretag som registrerar sig där. Jag slänger skiten!

Lämna en kommentar

Under Spam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s