Bedragare del 205

Tanken är naturligtvis att jag ska känna mig smickrad när Jacqueline skriver till mig. Och inte ska väl min begeistring bli mindre när hon berättar att hon är bra på Thai-massage. Men, ska jag erkänna, jag är inte intresserad av någon Thai-massage från någon okänd 25-årig kinesiska. Jag tror det gäller de flesta snart 63-åriga gubbar. Skulle min hustru komma med samma erbjudande skulle jag kanske fundera på att tänka om… Att hon gillar att äta fisk är i och för sig en intressant upplysning. Men varför hon berättar detta vet jag inte. Men det är ju kul att hon gillar min sajt i varje fall. Chongqing (eller Chungking som väl vi svenskar främst säger) är en trevlig stad. Jag besökte själv stan några dagar 1989 (här bor fler människor än i hela Sverige). Kanske var det precis då som Jacquelines mamma (som kanske också var bra på Thai-massage) gav sin man massage. Något som sedan fortsatte i lite mer avancerade övningar och som resulterade i Jacquelines födelse nio månader senare. Det blir ju 25 år nu. Hur som helst, så här skriver Jacqueline:

HjärtanHi snubben

How are you?

My name is Jacqueline. I am 25 years old. I am from Chongqing. I like your page. How often do you visit the site? I really want to communicate with you. I am good at Thai massage and really like to eat fish. What about you? I guess that we will have many topics to talk about.

Do you have some social networks? I will be waiting for your letter.

Best wishes,
Jacqueline

Inom några timmar fick jag också samma mejl från 25-åriga Summer adresserade till ”Listen” och från likaså 25-åriga Suzette till ”Tycker”. Alla lika duktiga på Thai-massage och alla fiskälskare. Som sagt, det är kul att ni gillar min sajt. Men ni glömmer att berätta om era kunskaper i svenska så jag tror faktiskt inte på er. Ni får alla tre, Jacqueline, Summer och Suzette satsa på någon annan istället. Jag blir inte lurad! Släng skiten i papperskorgen! Min dotter har förresten fått samma mejl från en Rachelle kanske jag ska berätta. Hon är ännu mindre intresserad av Thai-massage från en fiskälskande kinesiska! Det är dessutom få kinesiskor som heter Jacqueline, Summer, Rachelle eller Suzette.

Lämna en kommentar

Under Spam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s