SD och dess rötter

Sverigedemokraterna och dess skuggaLäs de här båda citaten

– ”Tiggare tvingar ofta sin fattigdom på människor på det mest motbjudande sätt för sina egna själviska syften. Om denna syn försvinner så kommer resultatet att bli en bestämd känsla av lättnad och befrielse.”

– ”Tiggare förstör gatubilden och utgör dessutom ett direkt störande moment för många hederliga medborgare som vistas ute på gator och torg.”

Det första citatet från 2011 är från Sverigedemokraternas rättspolitiske talesman Kent Ekeroth. Jämför detta med det andra citatet från 1933 och Joseph Goebbels i Tyskland. Joseph Goebbels var nazisternas propagandaminister och ansvarade för Folkupplysningen i Tyskland 1933-1945. 1938 satte Goebbels igång det som kallas ”Kristallnatten” som var startpunkten för Förintelsens koncentrationsläger och förintelseläger med syftet att utrota den judiska och romska befolkningen.

Men, jag ber om ursäkt. Jag ljuger här ovan, och gör det medvetet. Det första citatet är inte från Sverigedemokraternas Kent Ekeroth och det andra citatet är inte från de tyska nazisternas Joseph Goebbels. Det är tvärtom!

Lämna en kommentar

Under Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s