Den Sverigedemokratiska sjukan

Hur ska man behandla Sverigedemokraterna? Argumenterar man emot deras politik och propaganda så ger man dom ännu mer publicitet. Och det verkar som om vad som än sägs så är det några till som tycker synd om Jimmie Åkesson. Men, om man håller tyst och negligerar deras lögner och myter så blir dessa oemotsagda och då blir det ännu fler som tror på dom. Det vill säga, vad man än gör så blir effekten den felaktiga. En dag kommer naturligtvis människor att inse att deras argumentation inte går ihop. Den bygger på lögner, myter och en unken människosyn och detta måste ju en dag svensken inse. Men, fram tills dess fortsätter Jimmie Åkesson och hans vänner att sprida sina unkna myter och lögner med framgång.

Fast, det där med Jimmie Åkesson och hans vänner verkar vara en sanning med modifikation. Jimmie firade ju sin födelsedag i helgen hemma i Sölvesborg. Men det var många partimedlemmar, allt ifrån riksdagsledamöter till andra, som uteblev eftersom man befinner sig i konflikt med Jimmie Åkesson och klanen kring honom. Det var allt från talmannen Björn Söder till ungdomsförbundets ledning och diverse däremellan. Det här är ett oseriöst parti i ständigt krig om makten.

Men, det var om de Sverigedemokratiska myterna och lögnerna det skulle handla om. En myt är ju hur kriminaliteten har ökat katastrofalt pga invandringen och att media vägrar berätta om alla brott som invandrare begår genom att utelämna dom uppgifterna för att dölja detta faktum. Sanningen är istället att den kriminalitet som drabbar medborgarna snarare har minskat. Och de gånger media berättar om brottslingars ursprung är väl just när det handlar om ”icke-svenskar”. Har ni sett tidningarna skriva att ”mordet begicks av en infödd svensk”? Däremot kan man mycket väl berätta att ”mordet begicks av en flykting”. Och om man läser på Sverigedemokratiskt närstående sajter så har dom specialiserat sig på att berätta om alla brott som begåtts av invandrare men utelämna alla dom andra (dom flesta alltså). Det får till effekt att den som har dessa sajter som ”hovleverantör” av nyheter ju faktiskt tror att fördelningen av brottsligheten är just denna. Och upprepar man en lögn tillräckligt ofta så tror folk till slut på den. Läs här och här.

SD - Rasism och populism
Annars ser jag att Jimmie Åkesson redan börjat satsa på sin nya karriär sedan han tröttnat på politiken. Lyssna här och sedan vet man inte vilket som är värst.

Om jag ska vara lite seriös så vill jag hävda att det bästa sättet att sudda bort SD:s framgångar är att media ger dom den publicitet dom förtjänar, dvs ungefär en femtedel av utrymmet. Inte hälften som i dag! Och att den opposition vi har genom Högeralliansen visar att dom är en seriös politisk opposition och inte bara gnällspikar. Och att samtidigt den Rödgröna regering vi har visar att man är en Rödgrön regering, inte en mittenregering light. När de svenska väljarna inser att det finns rejäla olika alternativ bland de ”etablerade” partierna och inte bara en massa ”Mittenpartier light” så får dom en chans till olika alternativ även utan Sverigedumokraterna.

Lämna en kommentar

Under Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s