Bedragare del 222

En av de mer irriterande Spam-mejlen som väller in är från dessa spelsajter som jag hyser en speciell aversion mot. Egentligen är ordet ”aversion” på tok för snällt. Jag HATAR dom! Jag skulle inte ens överväga att skänka pengar till en kommersiell aktör som försöker lura oss andra på pengar. Ni kan dra dit pepparn växer! Hur som helst så skriver någon bluffare och gör reklam för Karamba på det här viset:

Tack för din beställning

Karamba sender@starburstmedia.se
Karamba.com

En helt vanlig skurk100 GRATIS SPINS SPELA NU
Ivan C.
Jag blev chockad för andra gången i rad på väldigt kort tid. Först gick jag ut och rökte en cigarett för att sedan komma tillbaka och se efter ordentligt. Det var sant! Jag hade än en gång vunnit en helt otrolig summa! Nu satsar jag på 6.000.000 Kr potten en tredje gång!

Sabrina J.
Jag gick in på denna sida utan en tanke på vinst och tänkte mig att det kunde bli underhållande ändå. Så jag loggade in, satte in 150Kr – och till min förtjusning hade jag direkt fått in 30.000 Kr!! Jag kunde inte tro mina ögon!

Rachel B.
Jag tänker definitivt fortsätta komma tillbaka till denna sida. De har den bästa kundtjänsten jag någonsin handskats med. I LOVE Karamba!

Ta reda på hur mycket du kan vinna genom att följa dessa tre enkla steg och hämta dina 100 gratis spins*:

1. Registrera dig hos Karamba med bonuskod: KAR100
2. Få direkt dina gratis spinn + 100% i välkomstbonus.
3. Börja spela!

Spela Nu

*Regler & villkor gäller

Och egentligen är det ganska komiskt. Jag har plockat bort bilderna på Ivan, Sabrina och Rachel. Jag undrar om dom vet om att deras foto har utnyttjats av bluffmakare? Hur som helst slänger jag skiten i papperskorgen efter att ha kopierat texten och vräkt ur mig lite ilska här på bloggen. Observera att man satt som rubrik ”Tack för beställningen” för att få mig så nyfiken att jag i varje fall öppnar mejlet. Observera också att man avslutar med ”Regler & villkor gäller”. Vilket är ganska självklart. Fast det verkar inte gälla hur dom gör reklam…

Lämna en kommentar

Under Spam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s