Den kriminella rasismen från höger

Äkta nasseNär rasisterna, de främlingsfientliga, högerextremisterna och Sverigedemokraterna med sin svans yttrar sig så brukar det ofta argumenteras om alla mördare och kriminella som kommer in i vårt land genom invandringen. Men verkligheten är den att det är just deras egna grupper som är det stora hotet mot vår säkerhet. I dagens nyhetsrapportering hittar vi följande exempel.

I Ljungby hade man för avsikt att utnyttja den stängda skolan i Kånna som flyktingboende. I torsdags hölls ett informationsmöte på plats om planerna. I natt har någon/några tänt eld på skolan! Antagligen kriminella IS-flyktingar som inte vill ha någonstans att bo? Möjligen några lokala nynassar som vill visa sig tuffa!

I Tyskland höll den kvinnliga politikern Henriette Reker valmöte. Hon kandiderade till borgmästare i Köln inför valet i morgon. Henriette kandiderade som oberoende, men har tidigare bland annat varit medlem i De Gröna. Men i valet hade hon stöd från bland annat både CDU och de Gröna. Nu är valet inställt sedan en knivbeväpnad man attackerat hennes och flera andra. Sammanlagt fem personer knivhöggs, varav Henriette Reker mycket allvarligt. Dådet var uppenbart rasistiskt betingat. Henriette Reker har tidigare haft ansvar för flyktingmottagande.

Kriminella och våldsamma människor finns inom alla grupper. Men våldet från den främlingsfientliga högern är kraftigt överrepresenterat.

Lämna en kommentar

Under Kriminella högern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s