Bedragare del 253

Jippii! Alla mina ekonomiska bekymmer är lösta. Att tjänstepensionen beräknas bli 100 kronor behöver inte längre vara ett problem. Förenta Nationerna har äntligen fått kännedom om mina bekymmer. Inte mindre än 7,5 miljoner brittiska pund ska betalas ut till mig från FN:s Ersättningsfond. Antagligen som ersättning för att jag (nästan) alltid tänkt positiva tankar om Förenta Nationerna. Hurra! Matthew Rycroft kommer alltid att få en speciell plats i mitt hjärta. Så här skriver han i ett mejl:

Tjänstepension

UN Compensation Funds..

UNITED NATIONS unitednations.funds@hotmail.co.uk

Grattis sven@swl.nu

Är glad att meddela att du har tilldelats en ekonomisk ersättning för £ 7,500,000.00 brittiska pund från Förenta nationernas (UN) ERSÄTTNINGSFOND, genom Förenta nationerna Storbritannien utbetalning Office. Svara för mer specificerar att fil för dina påståenden. ”unitednations.Funds@hotmail.co.uk” Tel: + 44-702-409-2558

Hälsningar

Matthew Rycroft.

Fast vid närmare funderande så känns det lite skumt att FN använder sig av en Hotmail-adress. Det känns också lite mysko att man inte kan anlita en professionell översättare utan tydligen snålat genom att översätta via Googles gratisöversättare. Kan det vara så att det hela är ett misstag? Kan det vara ett skämt? Eller kan det möjligen vara någon form av försök att lura mig? Jag tror på det senare. Släng skiten i papperskorgen!

Lämna en kommentar

Under Spam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s