Dagens korkade uttalande

När det händer hemskheter som terrordåden i Frankrike är det alltid en hel del människor som snabbt är ute med vad dom tror är sanningen, men som i själva verket är rena rappakaljan. En av dessa knäppgökar måste vara den amerikanska presidentkandidaten Donald Trump. Han försöker ju bli det republikanska partiets kandidat i presidentvalet. Så här kommenterade han terrordåden i Paris:

Make love Not War

Make love Not War

– ”Om man tittar på Paris, tuffaste vapenlagarna i världen, ingen har vapen utom skurkarna ”the bad guys”. Ni kan säga vad ni vill, men om folk hade vapen, om de hade tillåtits bära vapen, så hade det varit en helt, helt annorlunda situation.

Det hade ju varit mycket bättre om alla i Paris gick omkring med skjutvapen. Då hade det antagligen aldrig inträffat några vansinnesskjutningar? Är han dum på riktigt, eller spelar han dum?

Faktum är att det faktiskt i dag inte handlar om ETT korkat uttalande, utan TVÅ. Jag avstår från att räkna med alla Sverigdumokrater som uttalat sig… I Svenska Dagbladet tror ledarskribenten Ivar Arpi att hårda straff är det bästa sättet att bekämpa självmordsbombare! Jo, han tror faktiskt det. I varje fall skriver han så:

– ”Straff fungerar bäst mot jihadism”.

Det är ju faktiskt en intressant tanke att extrema islamska självmordsbombare skulle avstå från att utföra sina självmordsdåd om dom riskerar långa fängelsestraff om dom åker fast. Är han dum på riktigt, eller spelar han dum?

För övrigt undrar jag hur människor i Syrien, Irak, Afghanistan med flera tänker när 130 personer dör i dåd i Paris och mediaupprördheten är så totalt. Hos dom händer det dagligen! Vi kanske förstår ännu mer varför dom flyr.

Lämna en kommentar

Under Paris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s