Senaste nytt från den Sverigedumokratiska lekstugan

Den Sverigedumokratiska sandlådan

Den Sverigedemokratiska lekstugan

Bland annat Expressen och Dagens Industri berättar i dag att SD toppen Mattias Karlsson ljög för partiets medlemmar när han förnekade att han personligen hade något att göra med den kritiserade höjningen av hans redan tidigare höga inkomster från partiet. Det visar sig nu att höjningen genomfördes på hans egen begäran trots att han tidigare förnekat all egen påverkan. Men att Sverigedemokrater ljuger är ju ingen nyhet.

På tal om Mattias Karlsson så avslöjas nu att han skrivit anonymt för rasistsajten Avpixlat. Detta är samma sajt som den andra SD:aren Kent Ekeroth hjälper till med finansieringen av.

Vidare berättar nu olika media att Sverigedemokraterna undertecknat Sverigefientliga annonser i Sydeuropa med ”Moderaterna”. Man berättar också att man planerar att även underteckna med andra partiers namn. Om man skäms? Icke, dom har inte tillräckligt med vett i skallen för att veta vad skämmas är för något.

Slutligen läser jag att osämjan i ledningen för SD ökar. Björn Söder, som är en av de som petas ner från maktens högsta taburetter, har framfört kritik mot partiets åsiktsbyte när det gäller vinster i välfärden. Antagligen är han helt på väg ut inom kort i det toppstyrda Sverigedemokraterna.

1 kommentar

Under Sverigedemokraterna

Ett svar till “Senaste nytt från den Sverigedumokratiska lekstugan

  1. Ping: Taktiken som lurar så många | eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s