Den vidriga Sverigedumokratiska svansen

Sverigedemokratiska rötter

Den Sverigedumokratiska svansen

Så har då även grannkommunen Bjuv drabbats av dessa vidriga svin som tänder eld på kommande flyktingboenden. Ett planerat boende i Ekeby i Bjuvs kommun tändes eld på tidigt i morse. Bjuvs kommunalråd Anders Månsson är förbannad och säger att han är förvånad. Förbannade är vi nästan alla för dessa fega svin som inte ens vågar stå för det dom gör. Däremot är jag tyvärr inte förvånad. Bjuv var vid förra valet Sverigedemokraternas starkaste fäste i hela Sverige. Och Ekeby har tyvärr gjort sig känt för en stor grupp rasister. Nu gjorde Sverigedemokraterna fiasko vid senaste valet eftersom i stort sett alla hoppat av och startat eget. Det här inte den enda branden. Under hösten har det brunnit på 10 asylboenden / planerade asylboenden bara i Skåne. Jag skäms!

För övrigt ser jag att MUF i Danderyd i en debattartikel i Metro försöker få oss att tro att Danderydsborna är ett generöst folk som inte alls har några flyktingfientliga tankar. Troligtvis är det den elaka pressen som är elaka mot (avundsjuka?) Danderydsborna när man berättar om hur ovilliga man är i moderatghettot Danderyd att ta något ansvar för mottagandet av flyktingar. – ” I själva verket vill de flesta Danderydsbor inget hellre än att hjälpa till” skriver MUF. Det är väl antagligen därför som man i motsats till de flesta kommuner inte tagit emot några flyktingar. Den lilla grupp ensamkommande barn man skrev avtal om köpte man från Danderyds sida upp platser för – i andra kommuner. Och Danderyd har väl inte heller utmärkt sig för att ha protesterat mot planerna på att tvinga kommunerna att ställa upp? Allt är bara elakt förtal – enligt MUF i Danderyd. Som uppenbarligen inte hänger med riktigt!

1 kommentar

Under Flyktingmottagande

Ett svar till “Den vidriga Sverigedumokratiska svansen

  1. Kaj Luckmann

    På tal om ”Sverige Demokrater” så är de nog lika demokratiska som ledarna i gamla DDR. Men varför inte debattera med dem, varför isolera dem i debatten? En märklig syn på demokrati. Nu blir de bara mer poppis ju mer de ignoreras, liksom när Löven är tyst och osynlig. Nej ta debatten, låt människor själva göra sig en uppfattning om var de står så dör de snart ut och decimeras till sina kärnväljare. Kommer de till makten släpper de den aldrig med samma motiv som S och Mp använder för att undvika dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s