Sverigedumokraterna som en påse nötmix

Att läsa om Sverigedumokrater som uttalar sig innebär ofta att man inte riktigt vet om man ska skratta eller gråta. Så många Sverigedumokrater är inget annat än ena riktiga nötter att det verkligen förvånar mig att så många människor kan fortsätta att stödja denna nötmix. När en politiker från något annat parti trampar i klaveret blir det rejäl medieskandal. När en Sverigedumokrat trampar i klaveret blir det mest en gäspning. – ”En till?” Nä, jag orkar inte skriva om det.

Den Sverigedumokratiska sandlådan

Den Sverigedemokratiska lekstugan

Hur som helst har jag roat mig med att välja ut några nötter från de senaste dagarnas lokala rapporteringar. I Vimmerby tidning läser vi om Anneli Jakobsson som ”nästan” blev ögonvittne till ett bråk i en lokal ICA-butik. Eftersom hon ”nästan” sett vad som hänt visste hon att det var utlänningar och drog slutsatsen att man inte kan ha muslimer och kristna boende i närheten av varandra. Eftersom hon ”nästan” sett vad som hände visste hon att det var asylsökande som bråkat så då insåg hon att sådana inte kan bo i Sverige. Eftersom hon ”nästan” sett de inblandade kände hon igen dom och visste var dom bodde. En helt fantastisk kvinna som omedelbart borde engageras av den svenska Polisen. Hon skulle kunna köras runt bland nedbrända blivande flyktingboende. Eftersom hon då ”nästan” har sett vad som hände så kan hon nog identifiera de som tuttade fyr.

Dock får hon då problem med att kunna få hjälp från Sverigedumokraten Ted Ekeroth som nu fått klart besked om att han inte kan få ut listor på planerade flyktingboenden med uppgift om adress osv. Han har begärt ut sådana listor så att han kan publicera dom. Inte för att tipsa om byggen som kan brännas ner av den Sverigedumokratiska svansen utan bara för att tipsa om olika bygglov som borde överklagas – säger han alltså. Tror verkligen SD:s Ted Ekeroth att svenskar är så dumma att dom tror på den förklaringen från Ted? Lyckligtvis har Kammarrätten tänkt längre än näsan räcker.

Ibland går det dock inte så bra för Sverigedumokrater heller. I Karlskoga har nu alla partiets fyra ordinarie ledamöter hoppat av och lämnat partiet. Efter lite försök att hemlighålla vad som verkligen hänt har det dock avslöjats att det handlar om fiffel med partiavdelningens pengar. Flera styrelsemedlemmar har avslöjats med att ha förfalskat namnteckningar på verifikationer och nu är det dags för polisutredning om misstänkt urkundsförfalskning.

Som sagt, en påse nötmix…

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s