Bedragare del 270

Dagens lyckomejl kommer från Zenith Bank (UK) Ltd. Dom har fått tillåtelse av Världsbanken Swiss (WBS) att skänka mig 5,5 miljoner dollar av Saddam Husseins efterlämnade slantar. I varje fall gissar jag mig till att det är detta man försöker pådyvla mig.

Kära Ärade kund,

Telegraföverföring MEDDELANDE.

Vi härmed officiellt meddela dig om din fond telegraföverföring genom vår bank, Zenith Bank (UK) Ltd Storbritannien, till ditt bankkonto, som officiellt har godkänts av ledningen för Världsbanken Swiss (WBS) att kreditera summan av US $ 5.500,000.00M dollar till ditt bankkonto.

Observera att jag har påbörjat behandlingen av din betalning och allt om omedelbar överföring av dina tillgångar kommer att genomföras inom kortast möjliga tid från det att vi fått din Nedan information som behövs.

Också informeras om att regulatorn av Zenith Bank (UK) Ltd kommer att underteckna på din betalning råd och en kopia av råd kommer att skickas till Världsbanken i schweiziska för vissa skivändamål. Samtidigt din information och fullständiga kontaktuppgifter mottogs från vår forskningschef. Barrister Sarah Collins kommer att agera för din räkning för att få en Inget Bostads Clearance Formulär för omedelbar frigivning av din fond.

Denna fond var en del av inkom sent president Saddam Hussein i Irak upptäckt fond med Världsbanken i Schweiz, som den schweiziska banken har beslutat att fördela den generöst för att hjälpa några lyckliga individer, och EU är överens med den schweiziska banken att fördela fonden till 700 hundra tusen människor i USA, Europa och Asien och Afrika i andra för att förbättra sin verksamhet.

Därför bekräfta den nedanstående information noggrant, eftersom detta kontor inte har råd att hållas ansvarig för eventuella fel överföring av medel eller ansvarigt för någon fond krediteras ett okänt konto.

Det enda som krävs av dig är att få icke-bostäder Clearance Form för att vi kreditera ditt konto direkt genom telegrafisk överföring eller genom någon av våra motsvarande banker och skicka kopior av överföring godkännandedokument till dig och dina bankirer för bekräftelse.

Bör du följa våra direktiv, kommer dina pengar att kredit och reflektera på ditt bankkonto inom fem (5) bankdagar från den dag du få denna icke-bostäder Clearance Form.

För ytterligare information och hjälp om detta Remittance anmälan,
vänligt fram din

Dollar

FULLSTÄNDIGA NAMN:

FULL Kontaktadress:

Telefon- och faxnummer:

Direkt till min e-post:

Med vänliga hälsningar,
Sir. Dr James Mcpherson
Head, International Banking.
Zenith Bank (UK) Ltd.

När man läser den här typen av ”Google-översatta” mejl är det alltid spännande att försöka gissa sig till vad det ursprungligen stod och som ”Google” lyckats översätta på det här viset. Vad betyder t.ex. ”Inget Bostads Clearance Formulär” eller ”icke-bostäder Clearance Form” som det står på två olika ställen? ”Vissa skivändamål” är ett annat uttryck som låter ganska komiskt. Jag gissar att det handlar om att arkivera, men förstår inte helt. Hur som helst som tror jag inte att jag har rätt till några 5,5 miljoner dollar från Saddam Husseins efterlämnade slantar. Läs, skratta och släng!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under E-postbedragare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s