Dagens Sverigedumokrater

Man kan tro att skriva om alla dessa klantar som representerar Sverigedumokraterna är riktigt roligt. Men egentligen är det främst tråkigt, mycket tråkigt. Man får tårar i ögonen när man tänker på att kanske var femte svensk sympatiserar med detta rasistiska parti med tydliga kopplingar till sina nynazistiska rötter. Expressen berättar t.ex. om SD-toppen Mattias Karlssons kopplingar till den neo-fascistiska sajten Motpol. Samtidigt som kritiker inom SD mot Jimmie Åkessons ledning av partiet i många fall uteslutits ur partiet just för sina kopplingar dit så fortsätter Mattias Karlsson att tipsa om artiklar, skriva själv och gilla artiklar. Vi kommer inte ifrån att Sverigedemokraterna inte har lyckats sudda ut sina nynazistiska rötter utan istället vårdar dessa ömt.

Tidningen Expo i sin tur berättar om SD-politikern Tommy Ringstedt med rötter i nazistiska Svenskarnas parti och som fortsätter att vårda sina kontakter inom den extrema nasserörelsen som Nationalsocialistisk front, Nordiska motståndsrörelsen osv. – ”Det finns inga nazister – bara realister” motiverar han detta med.

Var femte svensk stödjer dessa politiker! Det är tragiskt att inse att svenska folket inte vill se vad det är dom stödjer.

Lämna en kommentar

Under Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s