Helt obegripligt

Varför?

Återigen har hjärntvättade terrorister utan medmänskliga känslor slagit till. På senaste tiden är det t.ex. Turkiet som drabbats. I dag är det Bryssel som drabbats. Tyvärr händer detta runt om i världen, och ingen kan heller garantera någon säkerhet. Vi ska inte överdriva risken för att vi ska drabbas, men vi ska vara medvetna om att det kommer att hända igen. Ingen stat kan garantera säkerheten. Den stat som går för långt i sin iver att förhindra terrorn kommer snarare att drabbas av ännu mer terror samtidigt som samhället bli olidligt att leva i. Vi kan inte bekämpa terrorister med våld och säkerhetskontroller. Vi kan bara bekämpa terrorister genom att bekämpa grogrunden för dessa terrorister att få nya sympatisörer. Jag hörde på Ekots sändning i förmiddags en Per Jönsson på Utrikespolitiska Institutet ge sig syn på saken. Och det var bland de mest intelligenta ord jag hört på länge. Vi kan inte lösa problemet med terrorister om vi inte löser problemen i Irak, Syrien osv. Där kan vi inte med bomber och soldater tvinga på folket vår lösning. Vi kan bara hjälpa folket att skapa sin lösning vilket inte alltid är den bästa lösningen enligt vårt sätt att se det. Men det är kanske den bästa möjliga lösningen. Mer bomber hjälper i varje fall inte.

I love you

3 kommentarer

Under Terrorism

3 svar till “Helt obegripligt

 1. Det är för djävligt det som har skett. Men precis det som skedde nu senast i Bryssel sker ju gång efter annan och varje dag i vissa delar av världen utan att vi i västvärlden bryr oss lika mycket. Det blir bara en notis i tidningen numera.

  Rätta mig om jag har fel, men jag är övertygad om att det är USA som har skapat denna terrorism.
  -> -> När Sovjetunionen föll var det någon höjdare i USA (minns tyvärr inte vem) som sa att nästa stora krig är kriget mot terrorismen, ett krig som kanske inte tar slut i vår tid och kan komma att kräva kärnvapen. Hur kunde han spå det? Då hade vi ingen terrorism värd namnet om man jämför. Det förekom bara enstaka flygplanskapningar på den tiden.
  Att komma med en sådan förutsägelse tycker jag tyder på att man redan hade planerat för vad som skulle komma!

  Sen kom ju attentaten mot WTC och Pentagon 2001. De flesta tror att det var Muhammed Atta och hans gäng som låg bakom, men det måste ha varit någon amerikansk underrättelsetjänst som fixade det. Ett av de starkaste bevisen för det inte stämmer med den officiella förklaringen är ju WTC 7.

  För första och hittills enda gången i historien faller byggnader med stålskelett rakt ned på grund av brand(?) och det på samma dag! Hundratals ingenjörer har sagt att det är omöjligt!

  Tre skyskrapor faller precis rakt ned! Det är egentligt omöjligt att de faller rakt ned, men visst kan det ”omöjliga” ske en gång, men inte tre gånger! Det rimliga hade varit att de hade tippat åt något håll, men det gjorde de inte. Alltså måste de ha sprängts av experter! Och att aptera sprängmedel så exakt och utlösa dem så exakt att byggnaderna faller precis rakt ned kräver månader av förberedelser. Därmed faller den officiella förklaringen med terrorister som flyger plan in i WTC 1 och 2 och den förklaringen ger inget svar på varför WTC 7 föll! Och att WTC 7 föll förbigås således med tystnad!

  Det krävs en annan förklaring!

  Klicka för att komma åt 2235038_4820be4b7f_d.pdf

  Så hur ska man förstå terrorismen och varför den har uppstått?

  Jag menar att de som har den reella makten i USA tjänar på en utbredd terrorism på många sätt.
  Ett sätt är att med terrorism kunde USA skapa, och har skapat, ett övervakningssamhälle i hela västvärlden som annars hade varit helt omöjligt att få gehör för.
  Ett annat är att med terrorismen har USA skapat sig en anledning att öka sitt inflytande, främst i oljerika stater, genom att störta legitima regimer utan att få på tafsen av omvärlden. Istället har ju nästan alla länder och FN ställt sig bakom USA:s interventioner.

  Vi kan också se att när USA ”bekämpat” terrorismen så har den bara vuxit. I Syrien skulle USA bekämpa Daesh (IS), men under 5 år ökade Daesh istället sin styrka. Men så blandade sig Ryssland i saken och på bara 5 månader slog de tillbaka terroristerna så till den milda grad att de ansåg sig ha fullgjort sin mission och drog sig ur. I vart fall tills vidare. Det kan ju hända de kommer tillbaka om det skulle behövas.

  Ryssland fick kritik för att de gick in i Syrien. Men då måste påpekas att Ryssland blev inbjudet av al-Assad för att hjälpa honom, men det blev inte USA! Och USA stödde rebellerna, som du säkert vet, i avsikt att störta al-Assad. Med vilken rätt? Och med vilken rätt störtade man och mördade Hussein och Gadaffi?

  I Afghanistan stödde USA den regeringsfientliga terrorismen och det var då man byggde upp och lade grunden till den terrorism vi ser i dag! Jag tycker inte man kan blunda för den saken. Särskilt inte om man betänker att Usama bin Laden värvades av CIA! Att man sen avrättade honom och dumpade honom i havet är en helt annan sak, som bara bevisar att USA saknar all heder och värdighet, samt är ett land vars regeringar det aldrig går att lita på.

  #

  När nu terrorismen slår till även i Europa så menar jag att vi måste hålla USA ansvarig för detta! Håller du med?

  /Skvitt

 2. Ping: Fegt, skruvat och kriminellt – eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s