Ett uppdrag till Soldiers of Odin

Älska din nästaJag läser om 11-åriga Sofia som attackerats av ett gäng jämnåriga grabbar skrek åt henne att ”åka tillbaka till sitt hemland” och som även misshandlades av grabbarna. Det här är ju verkligen ett uppdrag för de tuffa grabbarna i Soldiers of Odin.

Soldiers of Odin är ett finskstyrt gäng med tuffa grabbar som säger sig patrullera i svenska städer för att öka tryggheten. Gruppen startades för några år sedan av en finsk nazist, men något sådant har naturligtvis ingen betydelse. Men det här vore väl ett lämpligt uppdrag för de tuffa soldaterna. Att skydda en 11-årig flicka från ett gäng ouppfostrade slynglar i samma ålder. Dom ska dom väl rå på? Då ska det väl inte behöva gå som uppe i Dalarna där de tuffa soldaterna kom i konflikt med MC-gänget Bandidos vilket resulterade i att man valde att lägga ner verksamheten.

Eller varför inte patrullera utanför alla de olika flyktingboenden som utsätts för brandattentat. Tänk vilken insats man kunde göra för allas vår säkerhet! Fast det är klart, det är nog inte den säkerheten man är ute efter.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Soldiers of Odin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s