Skäms dom inte?

Jag ser att Konsumentverket ska granska de kommersiella bloggarna vars åsikter är till salu till högstbjudande. Uppenbarligen fick ”bloggerskan” Kissie 45.000 kronor för att skriva ett positivt blogginlägg om ett företag. Det är också Kissie som leder ligan över flest anmälningar om dold reklam på bloggen. Blondinbella ligger bara på andra plats.

Skäms dom inte öronen av sig när dom tar betalt för att sälja sina åsikter och sin text? Men det ska man tydligen inte göra. Tillräckligt många sedlar kan uppenbarligen få vem som helst att blunda för moralen. Jag vill därför deklarera att jag säljer mig för bara halva priset. Jag kan till och ge mängdrabatt. Betalar ni 20.000 så skriver jag vad ni vill. Bara hör av er. Skicka ett mejl till tycker @ swl.nu. Köper ni flera inlägg så erbjuder jag mängdrabatt. Ett inlägg 20.000, tre för 50.000. Bara hör av er!

1 kommentar

Under Reklam

Ett svar till “Skäms dom inte?

  1. Ibland straffar det sig att vara nyfiken. Jag hade några minuter över nu på morgonen så jag var in om och läste på en av de ovan nämnda bloggarna, Kissie. Herre min gud vilken patetisk smörja! Till och med Blondinbella är ju rena kvalitetsbloggen. Uppenbarligen tjänar hon en del slantar, kan hon inte börja med att skaffa ett riktigt rättstavningsprogram? Att skriva fel är mänskligt. Trots flera korrekturläsningar kan jag själv hitta fel någon månad senare. Men det här var ju hemskt. Vad sägs om den här meningen: – ”Ps. Brukar ni spraytana blygläpparna när ni sprayar er? Det gör jag, vill ju vara brun överallt!”. Skrivet med anledning av en text som hon uppenbarligen fått betalt för att skriva om att bli brun på konstlad väg. Brrr! Det här gör jag inte om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s