Att sparka på den som ligger

Håll Sverige rentJag tycker illa om att sparka på den som redan ligger. Det tar därför delvis lite emot att än en gång ge sig på sådana stolpskott som sverigedumokraten Thoralf Alfsson. Men, jag kan inte låta bli. Han bjuder ju in så uppenbart. Nu senast har han varit ute och räknat huvudbonader och konstaterat att han lyckades hitta nästan lika många sjalar och hijabar som han hittat kepsar. Det var dessutom fler sådana hemska huvudbeklädnader än helt vanliga hederliga mössor. Det måste vara en hemsk upplevelse att se alla dessa löjliga kepsar… Eller är det 20 slöjor / hijab han är upprörd över? Undrar vad min Stetsonhatt räknas som? Jag har också alltid något på huvudet. Om inte någon av mina hattar (jag har två olika – en Stetson i skinn och en annan Stetson av mer sommartyp). Till detta en mängd olika kepsar av olika modell (inga baseboll-kepsar med löjligt tryck) som jag varierar mellan beroende på väderlek och humör. När det börjar bli kallt blir det någon av de lite varmare mössorna alternativt kepsen med öronlappar. Vad jag vill ha sagt är att vad man har på huvudet är en ”modepryl” eller ”vanesak” eller bara för att man vill uttrycka något. Jag tycker Thoralf Alfsson och resten av den sverigedumokratiska svansen ska skita fullständigt i vad andra har på huvudet.

Antagligen är Thoralf Alfssons främsta argument att ”utlänningar” ska anpassa sig till den kultur som gäller – ta seden dit dom kommer. Något som jag utgår ifrån att Thoralf själv gör om han åker utomlands. Jag läser t.ex. att staden Dubrovnik i Kroatien nu har tröttnat på alla turister som inte ”tar seden dit dom kommer” utan till exempel springer omkring inne i staden i bara bikini eller badbyxor. Något sådant skulle med största sannolikhet inte Thoralf göra. Hur som helst har staden nu infört böter för brott mot de lokala reglerna. Drygt 1200 kronor kostar det.

För övrigt såg jag förresten att Thoralf är livrädd för att riskera behöva träffa andra människor. – ”Jag skulle byta skola eller flytta för mitt barns skull. Eller kräva att mitt barn får gå i en svensk klass!” är hans kommentar till om hans barn skulle riskera hamna i en skolklass där det även går ”somalier eller araber”. Det måste vara en hemsk upplevelse för den stackars karlen. Enligt SOM-institutet vid Göteborgs universitet så beskriver man den sverigedemokratiska väljaren så här: – ”SD-väljaren är en högerman som inte litar på samhällets institutioner och ogillar mångkultur och invandring” Det kunde jag också förklarat. Vi kan tillägga att dessutom är han ”knäpp i bollen”!

Lämna en kommentar

Under Sverigedemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s