Jimmie sjunger falskt

Global uppvärmningAtt sverigedumokrater struntar i andra är inget nytt. De flesta svenskar är ganska så upprörda över detta rasistparti och dess partiledare. Senast ut i raden att inse vad det hela går ut på är sångerskan Eva Dahlgren som är mäkta upprörd över att Jimmie Åkesson med sitt ”band” Bedårande Barn gjort en cover på hennes låt ”Ung och stolt”. Detta helt utan Eva Dahlgrens tillåtelse:

”Det har kommit till min vetskap att min låt Ung & Stolt i en nyinspelad version används i sammanhang som är oförenliga med textens budskap och min syn på världen” är hennes kommentar.

”De förhoppningsvis få intäkter som denna version kommer att tillfalla mig som upphovskvinna kommer jag att skänka till dem som arbetar för ett mångkulturellt Sverige” är hennes fortsatta tankar. Efter alla avhopp från Sverigedumokraternas festival i Sölvesborg återstod ju inte så mycket mer än Jimmies eget Bedårande Barn. Som Petter Larsson så bra kommenterade det hela: ”Vill ingen spela på festen, får man spela själv. Och har man ingen egen musik, får man sno nån annans”.

Det är nästan så att man hoppas att Jimmie Åkesson tjänar rikligt med pengar på inspelningen så att riktigt mycket pengar tillfaller Eva Dahlgren. Vetskapen om att Jimmie Åkesson arbetar hårt för att bidra till ett mångkulturellt samhälle gör ju faktiskt att man känner ett starkt lyckorus. Det ska tilläggas att Jimmie inte är så mycket sämre sångare än han är som politiker. Det kan nog gå på ett ut. Lika uselt alltså…

1 kommentar

Under Jimmie Åkesson

Ett svar till “Jimmie sjunger falskt

  1. Jag noterar att Eva Dahlgren inte är den första artisten som Jimmie Åkesson med sina Bedårande Barn stulit musik från. I höstas släppte man en inspelning av den kristne artisten Simon Ådahls låt ”Jag ber för Sverige”. Även han uppskattade inte att hans låt missbrukades på det här viset. Och även han har lovat att skänka royaltypengarna till välgörenhet. Jag ser nu att Simon Ådahl skänkt pengarna han fått till Stefanushjälpen, en organisation som hjälper tiggarna på Sveriges gator. Kan inte Jimmie Åkesson stjäla mänskliga åsikter istället för musik? Fast det är klart, bara det ger pengar till rätt ändamål… http://www.dagen.se/kristna-stefanushjalpen-tackar-jimmie-akesson-1.746506

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s