Purken artist

NoterPeter Jezewski, fd medlem av bandet The Boppers, är purken. Nyligen valde han att uppträda vid Sverigedumokraternas propagandafestival i Sölvesborg. Detta i motsats till de flesta andra ansvarsfulla artister som valde att inte vilja stödja SD:s människosyn genom att uppträda vid jippot. Peter Jezewski har också deklarerat att han sympatiserar med Sverigedumokraternas syn på omvärlden och medmänniskorna. Nu är han purken för att en arrangör valt att inte vilja boka honom. En arrangör som väljer att inte betala pengar till en artist som marknadsför den människosyn som Sverigedumokraterna står för. Den stackars Peter anser att det hela är ett brott mot yttrandefriheten. Det kan jag inte se. Peter Jezewski är inte förhindrad att uttala sitt stöd för den Sverigedumokratiska människosynen, däremot måste arrangörer ha rätt att välja att inte betala honom pengar.

Det är inte synd om dig Peter Jezewski, du har själv valt sida i frågan om en mänsklig syn på medmänniskorna eller en rasistiskt syn på medmänniskorna. Du har valt sida!

Vi har också kunnat se vad den Sverigedumokratiska svansen står för. Hotellet som bokat av Peter Jezewski har utsatts för bland annat bombhot. Sverigedumokraterna har hotat med att totalbojkotta hela hotellkedjan. Så mycket för yttrandefriheten!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Sverigedumokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s