Dagens Sverigedumokrat

Att välja ut vem som ska få titeln Dagens Sverigedumokrat är ofta inte lätt. Faktum är att det är svårt att välja bland alla klavertramp och alla klantskallar som befolkar det här partiet. Man skulle kunna fylla en hel blogg med bara inslag om nya klantarslen som trampat ner i gödselkurran från det här partiet. Jag undrar om den svenska politiska historien någonsin har upplevt att parti som i sin kader av valda representanter innehållit så många okunniga och vidriga drullar. Detta beror naturligtvis på många orsaker. En är deras riktigt hemska nazistiska och rasistiska rötter. Ett annat skäl är att Sverigedumokraterna är ett populistiska missnöjesparti ända ut i fingerspetsarna. På det här viset har man lockat till sig en hel uppsjö av personer som inte har förmåga att själva inse när man trampar i klaveret. Så låt oss därför ta ett par exempel från de senaste dagarnas medier.

Sverigedumokraternas ekonomiskpolitiske talesperson Oscar Sjöstedt tycker i ett klipp som publiceras av ”Inte rasist men” att det är jättekomiskt att på ett slakteri sparka på döda fårkroppar och kalla dessa judar. Det är så komiskt att man måste sprida det vidare, och då tycker även Sverigedumokraternas gruppledaren Mattias Karlsson att det är jättekomiskt. Hade någon berättat något sådant för en normal människa hade hen skämts öronen av sig och gått ifrån platsen. Kanske ska Oscar och Mattias få dela på titeln?

Kanske ska vi istället ge titeln till SD:s riksdagsledamot Anna Hagwall. Hon har kommit fram till att familjen Bonnier kontrollerar alla Sveriges lokaltidningar, och det kan man ju inte låta en judisk familj göra. Alltså har hon skrivit en riksdagsmotion om att slopa presstödet till Sveriges lokaltidningar. – ”Låt de små Bonnierska tidningarna i landsorten gå under. Ingen familj, etnisk grupp eller företag skall tillåtas kontrollera mer än fem procent av media” förklarar hon det hela med. Att Bonnier inte kontrollerar så mycket av den svenska lokalpressen har inte någon betydelse. Nästan alla de svenska lokaltidningarna har helt andra ägare. Men fakta har naturligtvis ingen betydelse när en Sverigedumokrat kommit på en ny dumhet. Nu visar det sig att SD-ledningen inte ens håller med utan tycker att det blev helt fel och känner att det är pinsamt. Det ska få ”konsekvenser” för Anna Hagwalls position i partiet deklarerar man. Det är många Sverigedumokrater som det borde få konsekvenser för. Men skulle det bli så alltid så blir där ju ingen kvar, förutom Jimmie Åkesson. Och det beror främst på att det väl är han som bestämmer.

Kanske skulle vi ge dagens titel till SD:s partisekreterare Richard Jomshof som tycker att vi lagvägen ska lägga oss i vad människor har för kläder på sig. Heltäckande slöjor bör förbjudas på offentliga platser. Varför just ”heltäckande slöjor” och inte helt enkelt ”heltäckande kläder” avslöjar ju vad som ligger bakom tankarna. Att förbjuda böneutrop har jag dock en stor förståelse för. Det är ett stort problem överallt i Sverige med detta oljud som stör våra laglydiga medborgare varhelst man går. Överallt detta oväsen från alla dessa tusentals moskéer som snart finns i varenda bondhåla i vårt avlånga land. Eller…. Att förbjuda heltäckande slöjor handlar tydligen om att det är ”pråliga kläder som antyder en allians med terroriströrelser som ligger i krig med oss”! Jomenvisst! För övrigt har kanske Richard Jomshof en god tanke i att man ska konfiskera värdesaker och kontanter som flyktingar har med sig. ALLA flyktingar ska naturligtvis leva i fattigdom och vara beroende av bidrag. Det kan ju inte tillåtas att det finns flyktingar som kan försörja sig själva. Tänk om man skulle få se en utlänning klädd i dyra kläder eller körande en fin bil eller något sådant. Det skulle ju göra oss ofantligt avundsjuka, något som vi inte kan acceptera. Nä, beslagta deras värdesaker så att dom kan leva i fattigdom så att vi verkligen ser att dom är flyktingar. Nä, Richard Jomshof är inte riktigt kvalificerad för dagens titel. Han är inte kvalificerad för något!

Sedan har vi ju…. Nä, nu gitter jag inte längre. Jag mår illa bara jag tänker på alla dessa klantarslen som befolkar det här partiet. Det räcker för i dag. Fast jag kan inte undanhålla det faktum att den svenska spelbranschen inte uppskattar SD:s vilja att lagvägen lägga sig i vad dataspelen handlar om. Sverigedumokraterna vill tvinga branschen att ta fram fler spel om nordisk och svensk mytologi. Ska man slå ihjäl varandra i spelen så ska det vara våra hederliga gamla nordiska kämpagudar som står för mördandet. Eller möjligen blodtörstiga vikingar. Inga utländska mördare i spelen alltså! Suck!

Lämna en kommentar

Under Sverigedumokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s