Hur behandla Sverigedumokraterna?

I Aftonbladet i dag skriver Åsa Linderborg en intressant artikel. – Sluta ducka för SD sätter Åsa som rubrik. Det handlar alltså om hur vi ska bemöta Sverigedumokraterna. Att hålla tyst och negligera dom fungerar inte. Får dom stå oemotsagda och sprida sin dynga hur som helst så får dom bara ännu fler sympatisörer. Dessutom tycker många synd om dom. Att berätta om alla Sverigedumokratiska klantarslen som trampar i klaveren med upprepade rasistiska och nazistiska kopplingar verkar inte heller fungera. Det är ju så synd om dom, som bara förföljs genom att sprida lögner om dom. Så hur ska man då göra? Hur ska man få de som tror att invandrare är så lata och inte vill jobba samtidigt som dom stjäl våra jobb att se verkligheten från ett annat perspektiv? Hur ska vi få de som tror att invandrare står för all kriminalitet i vårt samhälle, för det fanns ju ingen kriminalitet i vårt land innan dom kom, att inse att invandrare är precis som alla andra. En del är kriminella medan de flesta är helt vanliga strävsamma människor. Precis som vi infödda svenskar alltså. Vem som nu är infödd svensk? Själv härstammar jag ju bland annat från invandrade valloner och bland en massa annat blod finns det lite ryskt också om jag förstått det hela. Min älskade hustru har uppenbarligen bland annat danskt och tyskt blod i ådrorna. Vi är alla en skön blandning av både det ena och det andra – och det har i allmänhet blivit ganska bra blandningar av det. Hur gör vi?

Vad är Sverigedumokraterna

1 kommentar

Under Sverigedumokraterna

Ett svar till “Hur behandla Sverigedumokraterna?

  1. Tarmo Lindholm

    Jag förstår inte att SD sympatisörer ( som många trots allt är vanliga arbetare ) inte förstår det faktum, att Sverigedemokraterna är ett arbetarfientligt Borgerligt parti, på den yttersta höger kanten. Med andra ord måste det finnas massor med SD folk som sympatiserar mot sina egna intressen..:-)

    ”Partiet har under sin tid i riksdagen konstant bekämpat förslag som skulle ge arbetare större rättigheter och ökad trygghet. De har röstat mot en höjning av A-kassan, mot en nollvision mot dödsolyckor, mot bättre företagshälsovård och mot begränsning av visstidsanställningar m.m….
    SD är ett nationalistiskt parti som vill riva ner allt det som Sverige stått för av jämlikhet, välfärd och starka fackföreningar.” Dagens Arbete
    http://da.se/2016/10/arbetare-bor-se-upp-med-sd/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s