Mannen med järnstången igen

Älska din nästaSverigedumokraternas ledande klavertrampare. Mannen som tillåts trampa i klaveret hur många gånger som helst har varit i bråk igen. Kent Ekeroth, mannen med järnröret, har återigen hamnat i bråk i krogkön i Stockholm. Efter att inte ha blivit insläppt på krogen kom tydligen Kent Ekeroth i bråk. – ”Jag försvarade mig reflexmässigt genom att ge angriparen en lättare örfil” är Ekeroths förklaring. Helt eniga om händelseförloppet verkar man dock inte vara. Enligt krogen var Kent Ekeroth kraftigt berusad och blev två gånger under natten nekad att komma in på krogen av den anledningen. Hur som helst är det inte första gången Kent Ekeroth kommer i bråk på krogen. Det händer liksom lite då och då. Ett komiskt citat kan vi ta också. – ”Det gör mig ledsen. Varför vill man skada någon för att man inte håller med om en åsikt?”Sagt alltså av Kent Ekeroth med anledning av att han uppger sig ha blivit attackerad flera gånger. Och det är ju verkligen något man kan fråga sig. Vi kan börja ställa frågan till alla högerextremister, nassar, rasister och andra i den Sverigedumokratiska svansen som satt i system att angripa människor pga deras åsikt eller ursprung. Och alla hot om olika former av angrepp som sprids, bland annat på den av just Kent Ekeroth finansierade sajten Avpixlat.

Hur som helst verkar till och chefen Jimmie Åkesson ha tröttnat på Kent Ekeroths ständiga skandaler. Han uppmanar nu Kent Ekeroth att ta en timeout under en tid. Till och med Kent Ekeroth kunde tydligen gå ett steg för långt.

1 kommentar

Under Okategoriserade

Ett svar till “Mannen med järnstången igen

  1. kao

    Det handlar, för Ekeroth själv, bara om att man ska hålla med just honom. Respektera honom…Inte dem som har andra åsikter. Det är ju uppenbart.
    —–
    Underligt att såna med ekeroths-mane’r ö.h.t får sitta i regeringen. Han är uppenbart en säkerhetsrisk.
    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s